Sport

Mihai Stoica a explicat de ce a fost schimbat Edjouma la pauza meciului cu UTA: „Tavi Popescu nu trebuie scos niciodată”

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Malcom Edjouma a fost schimbat la pauza meciului din deplasare cu UTA, scor 1-3.
07.03.2023 | 21:50
Mihai Stoica a explicat de ce a fost schimbat Edjouma la pauza meciului cu UTA Tavi Popescu nu trebuie scos niciodata
Mihai Stoica a explicat de ce a fost schimbat Edjouma la pauza meciului cu UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că mijlocașul francez trebuia lăsat să continue, însă a spus că uneori Gigi Becali nu are răbdare. Totodată, a mai spus și că Octavian Popescu nu ar trebui schimbat niciodată.

Mihai Stoica a explicat de ce a fost schimbat Edjouma la pauza meciului cu UTA

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care a fost schimbat Malcom Edjouma la pauza meciului cu UTA, spunând că Gigi Becali își pierde răbdarea: „Când pierzi, oricare pot fi motivele pentru care am pierdut.

ADVERTISEMENT

Nu garantează nimeni că dacă ar fi rămas Edjouma, nu pierdeam. Eu aș fi vrut să rămână. Eu nu sunt adeptul schimbărilor. Eu consider că dacă un jucător merge bine sau dă semne că merge bine, nu trebuie schimbat”.

„Vă dau exemplu meciul nostru din Europa League de la Luzerna, când Benzar și Morais n-au făcut o primă repriză bună deloc. A doua repriză au fost impecabili și eu au fost decisivi când noi am întors scorul în Elveția, am bătut 2-1”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Când cineva nu are răbdare… e nerăbdător!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că Malcom Edjouma este genul de fotbalist la care poți simți înaintea unui joc dacă va avea o evoluție bună sau nu, în timp ce Octavian Popescu, din punctul său de vedere, nu trebuie schimbat niciodată:

Edjouma e genul de fotbalist la care simți dacă are o zi bună sau nu. Octavian Popescu, din punctul meu de vedere, nu trebuie scos niciodată, pentru că el niciodată nu joacă prost, chiar dacă nu marchează.

ADVERTISEMENT

El nu pierde mingea și ajută mult și la faza defensivă. Când cineva nu are răbdare… e nerăbdător. Am avut discuții cu el de-atunci. Se întâmplă câteodată să aibă răbdare, câteodată nu”.

„Jucătorii pe care Gigi îi consideră valoroși și că o să-și ia banii pe ei, îi vrea în teren. Doar că folosiți pe pozițiile pe care nu sunt obișnuiți să joace, le poate scădea prețul.

ADVERTISEMENT

Echipa asta avea 7 victorii în deplasare, cu tot cu meciul de la Cluj. Atunci aveam lider în teren și antrenor”, a mai spus Mihai Stoica, referitor la seria bună a FCSB-ului în campionat până la meciul cu UTA.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „12” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT