Sport

Exclusiv. Mai rămâne Meme Stoica la FCSB? „El nu e conducător, e pe lângă conducători. Meme-ul e răutăcios, acid, dar e slujitor perfect lui Gigi”. Video

Dumitru Dragomir l-a caracterizat în termeni duri pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB, despre care spune că e slujitorul perfect pentru Gigi Becali.
07.03.2023 | 21:30
Exclusiv Mai ramane Meme Stoica la FCSB El nu e conducator e pe langa conducatori Memeul e rautacios acid dar e slujitor perfect lui Gigi Video
Dumitru Dragomir a explicat foarte clar de ce Mihai Stoica este slujitorul perfect pentru Gigi Becali. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Situație extrem de tensionată la FCSB, după evenimentele petrecute în ultima săptămână. Demisia lui Leo Strizu, acuzele de sabotaj ale acestuia și eșecul de la Arad cu UTA au încins atmosfera la clubul patronat de Gigi Becali. Lucru deloc plăcut în perspectiva începerii play-off-ului și a luptei crâncene care va urma pentru titlul de campioană în SuperLiga.

Dumitru Dragomir, caracterizare dură făcută lui Mihai Stoica: „E răutăcios, acid, dar e slujitor perfect lui Gigi”

Demisia lui Leo Strizu din funcția „onorifică” de antrenor principal la FCSB a învolburat apele mai mult decât se credea inițial la clubului lui Gigi Becali. Plecare acestuia a scos la iveală lupta care se dă pentru putere între Mihai Stoica și Teia Sponte, culisele fiind prezentate în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Despre ea a vorbit și Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF și omul care știe tot ce mișcă în fotbalul românesc. Într-un dialog față în față cu Horia Ivanovici la emisiunea „Profețiile lui Mitică”, Dragomir a spus care e diferența dintre cei doi combatanți și de ce Mihai Stoica este sluga perfectă pentru Gigi Becali.

„Gigi Becali a fost și un pic iritat că a plecat Leo Strizu. L-au și pictat alții bine. Teia Sponte este un om de o seriozitate extraordinară. Nu știu de ce e războiul ăsta cu Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Să intre în grațiile lui Gigi… Meme-ul poate să fie călcat în picioare de Gigi Becali, Teia Sponte nu! Ca să știți… Teia Sponte în niciun caz, vedeți-vă de treabă”, și-a spus Dumitru Dragomir părerea despre războiul rece de la FCSB dintre Teia Sponte și Mihai Stoica.

VEZI VIDEO MAI JOS

Apoi, fostul președinte al LPF a continuat cu o caracterizare foarte dură făcută lui Mihai Stoica, pe care-l îl consideră un tip toxic, acid, răutăcios și care nu are pic de respect pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

„Tactica lui Meme-ul nu e rea, să știi că așa trebuie să fie un slujitor. Ca să fie foarte clar. Toată lumea îi critică pe Luțu și pe Mihai Stoica. Eu nu i-aș critica. Chiar dacă nu am o impresie bună despre Meme Stoica, îți spun cinstit.

Pentru că el nu a fost conducător, nu a participat la nicio Adunare Generală la mine, el era pe lângă conducători. E un tip care nu e prost deloc, ca să ne înțelegem… Și se pricepe bine la fotbal. Dar este un tip acid, un tip răutăcios, un tip care nu știe să respecte, înțelegi?

ADVERTISEMENT

Dar, din punctul de vedere al slujeniei, este omul perfect. Nu-i iese din cuvânt lui Gigi. În momentul în care iese din cuvânt, rămâne fără serviciu? Gigi? Vai mama mea… Du-te de aici! Păi mai bun prieten cum era cu Pițurcă… Și l-a spulberat pe Pițurcă.

Doamne, în secunda unu îl dă afară pe Meme Stoica dacă greșește… Nu, dacă-l jignește. Nu dacă greșește. Că Gigi nu te dă afară dacă greșești. Rețineți ce spun: Gigi nu te dă afară dacă greșești! Dacă-l jignești sau dacă aduci prejudicii mari clubului. E normal să te dea afară. Asta cu fratele meu…”, a mai spus Dumitru Dragomir la „Profețiile lui Mitică”.


  • 1,65 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „PSF X” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși