Sport

Mihai Stoica a găsit explicația după UTA – FCSB 2-1: „Echipa nu e matură!”. Ce a spus despre arbitraj

Mihai Stoica a găsit explicația după eșecul suferit de FCSB în deplasarea de la Arad, cu UTA, scor 1-2, spunând că echipa nu e matură.
29.08.2023 | 22:20
Mihai Stoica a gasit explicatia dupa UTA  FCSB 21 Echipa nu e matura Ce a spus despre arbitraj
Mihai Stoica a găsit explicația după UTA - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că în afară de greșelile de arbitraj făcute de George Găman, jucătorii aveau nevoie să dea dovadă de mai multă maturitate.

Mihai Stoica a găsit explicația după UTA – FCSB

Mihai Stoica a găsit explicația pentru care FCSB a pierdut meciul cu UTA: „S-a ales praful de nicăieri! Dădusem gol, am mai avut o fază la o decizie pripită luată de Olaru, a mai fost încă un șut de Olaru. Dacă ești jucător matur nu te lași pradă ostilității arbitrajului.

ADVERTISEMENT

Am picat un test de maturitate. Avem un nou test de caracter la meciul cu Craiova. Dacă vom câștiga cu Craiova, vom ieși bine înaintea meciurilor naționalei.

Nu e un dezastru, nu e o nenorocire, a fost un meci pierdut într-un mediu care nu e propice fotbalului. Echipa încă nu e matură, asta e explicația mea. Dar UTA nu a fost mai bună, noi controlam jocul, aveam ocaziile. Pantea nu trebuia să sară acolo, da.

ADVERTISEMENT

A venit faza aia, care pentru mine nu e nici măcar controversată. Să ne explice Szabolcs Kovacs cum a văzut penalty și Găman cum își permite să le spună jucătorilor că dacă e chemat la VAR, dă penalty, când cu noi în sezonul trecut nu a făcut așa la un meci cu Botoșani, când a dat gol Mailat”.

„Vă puteți imagina ce a făcut Găman?”

„Vreau să ajung la Coman! Nu se poate scoate faza din context când e eliminat. E eliminat corect. Când ia galben Coman, e lovit în față, nu se dă fault pentru noi. Vă imaginați așa ceva? Ăsta îi dă cu cotul în față.

ADVERTISEMENT

Ce e cumplit, Coman pleacă în acțiune frontală și după se dă fault în atac, vă puteți imagina ce a putut să facă Găman, ăsta, iar el arbitrează în continuare?

Am vorbit cu Pantea și mi-a spus că nu a fost nimic, că l-a lovit cu mingea în piept. Mi-ar plăcea să vedem o fază din Chelsea-Liverpool. Să dai penalty la o asemenea fază e o bătaie de joc.

ADVERTISEMENT

Asta ar trebui să ne explice Kovacs Jr. de ce să chemi la VAR pentru o asemenea fază. Când văd asemenea greșeli evidente, mi-e greu să nu fac legături. Nu vreau să vorbesc. Văd că se comit greșeli foarte mari. Asta e strigător la cer”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Ce știu eu, dar n-am făcut anchetă, e că Istvan Kovacs trăiește de foarte mult timp la Cluj, dar el figurează ca și cum ar fi din Carei. Și eu sunt din Sibiu.

Îi adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras! Vreau transparență și vreau să văd convorbirea dintre Kovacs și Găman. Gestul lui Coman nu e în regulă, dar te gândești și la ce nedreptăți e supus un fotbalist”, a mai spus MM Stoica.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT