Sport

Mihai Stoica a găsit un fundaş croat pentru FCSB: “Semnează şi pleacă în cantonament!”. Exclusiv

FCSB se întăreşte cu un fundaş croat. Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că fotbalistul va semna şi va pleca în cantonament cu echipa, în Ţările de Jos.
26.06.2023 | 18:59
Mihai Stoica a gasit un fundas croat pentru FCSB Semneaza si pleaca in cantonament Exclusiv
Mihai Stoica, la o conferinţă de presă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB i-a transferat până acum pe Alex Băluţă, Siyabonga Ngezana şi s-a înţeles cu Damjan Djokovic. Echipa patronată de Gigi Becali şi-a găsit al doilea fundaş central pe care îl caută în Croaţia.

Mihai Stoica a găsit un fundaş croat pentru FCSB! Gigi Becali: “Semnează şi pleacă în cantonament”

Din informaţiile noastre, un fundaş croat va semna cu FCSB. Contactat de FANATIK, Gigi Becali a declarat că va veni un nou jucător la FCSB la propunerea lui Mihai Stoica şi va pleca direct în cantonament cu echipa:

ADVERTISEMENT

“Cred că vine. Meme Stoica se ocupă. Eu nu îi ştiu numele şi nici nu vreau să mă încarc. Semnează şi pleacă în cantonament”, a fost reacţia patronului de la FCSB pentru FANATIK.

Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Anton Kresic, care a jucat în ultimul sezon la Rijeka. A fost transferat la o vârstă fragedă de Atalanta Bergamo, dar a fost mai mult împrumutat, înainte de a fi răscumpărat de Rijeka, în urmă cu un sezon.

ADVERTISEMENT

FCSB, stagiu de pregătire în Ţările de Jos! Gigi Becali îl vrea şi pe Chiricheş: “Aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă”

FCSB va efectua un stagiu de pregătire în Ţările de Jos, la Apeldoorn. Plecarea în cantonament este programată marţi, 27 iunie şi roş-albaştrii vor sta timp până pe 7 iulie, cu o săptămână înainte de startul noului sezon.

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că îl aşteaptă şi pe Vlad Chiricheş la FCSB, în cazul în care internaţionalul român nu îşi găseşte în afară un angajament mai bun, spunând că şi-a schimbat viziunea şi vrea fundaşi combinativi:

ADVERTISEMENT

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a spus latifundiarul.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a despărţit în această vară de Iulian Cristea şi Joonas Tamm, puşi pe liber de Gigi Becali. A venit până acum Siyabonga Ngezana, în lot mai fiind pe postul de stopper, Joyksim Dawa şi Denis Haruţ.

  • 1.000.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Siyabonga Ngezana
  • 3 fundaşi centrali are în lot FCSB în acest moment

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT