Stiri sportive

Mihai Stoica a început derby-ul cu Rapid și îl ironizează pe Dandea: ”Mă bucur că ne-am înființat la timp”

Rapid este pe val în acest început de sezon al Ligii 1. Neînvinși după patru etape, pe locul 2 al clasamentului, depășiți doar de campionii de la CFR, giuleștenii i-au ironizat pe cei de la FCSB. Managerul general Meme Stoica le-a răspuns în aceeași notă.
09.08.2021 | 19:26
Mihai Stoica a inceput derbyul cu Rapid si il ironizeaza pe Dandea Ma bucur ca neam infiintat la timp
ADVERTISEMENT

Primul derby al noului sezon în Liga 1 se va disputa la sfârșitul acestei săptămâni. Fața în față se vor afla Rapid și FCSB.

Cum era de așteptat meciul a început, la nivel declarativ, imediat după ce oponentele de duminică și-au încheiat disputele din etapa a 4-a, în care Rapid s-a impus 1-0 la Pitești, iar FCSB cu 2-1, acasă, cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a dat tonul, Meme Stoica a intrat în combinație

Imediat după victoria de la Pitești, căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru i-a înțepat discret pe rivalii roș-albaștrii.

”FCSB e o forță? Și noi suntem o forță, suntem Rapid București. Nu știu dacă avem puterea să-i învingem, vedem ce se va întâmpla atunci. Dacă știe cineva, să joace la pariuri”, a spus Săpunaru.

ADVERTISEMENT

Mult mai vehement a fost Alexandru Dandea: ”Eu îmi doresc să câștigăm cu FCSB, dar o victorie nu înseamnă decât trei puncte. Nu avem mare rivalitate cu ei, este o echipă nou înființată”, a completat apărătorul rapidist.

Evident, managerul general al FCSB, Meme Stoica, nu putea să nu taxeze aceste declarații și a făcut-o în aceeași notă ironică.

ADVERTISEMENT

”Salut reapariția Rapidului în prim-planul fotbalului românesc și mi-aș dori să ne întâlnim de 4 ori sezonul ăsta (glumeților, nu 3 în playout și una în cupă), îl apreciez și îl respect pe Daniel Niculae, mi-aș dori să avem și noi un lider ca Săpunaru.

Nu mă interesează disputele referitoare la care e adevăratul Rapid, pentru mine e acolo unde sunt suporterii, deci va fi derby. În rest, mă bucur că ne-am înființat la timp și am avut sala de la Berceni pusă la punct în detaliu, plus pe Ovidiu Kurti cu înaltă calificare.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar ca să se recupereze domnul Dandea la noi după accidentarea suferită când făcea parte din lotul Astrei”, a postat Meme Stoica, pe contul personal de Facebook.

Meme Stoica a fost fanul Rapidului în Liga 2

Managerul general al FCSB, Meme Stoica, a dezvăluit, recent, numele echipelor pe care le-a susținut în lupta pentru promovarea în eșalonul de elită, din Liga 2. Oficialul roș-albaștrilor a făcut și o declarație de dragoste suporterilor rapidiști.

FC U Craiova 1948, alături de Rapid, au fost cele două grupări pe care Meme Stoica și le-a dorit în Liga 1. Oficialul FCSB-ului spune că duelurile cu acestea sunt comparabile cu eternul derby contra celor de la Dinamo.

”Îmi lipește atmosfera din Giulești, New Giulești. Mi se făcea un pic pielea de găina, dar e altceva. Cine vrea să joace pe un stadion unde bate unul la tobă și se strigă la porta voce nu știu ce tâmpenii.

În loc să mergi în Giulești. Acum poate cine știe, nu mai ajung scuipații la noi”, a mărturisit Meme Stoica, într-un dialog online cu suporterii roș-albaștrii.

Meciul Rapid – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,32 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT