Sport

Mihai Stoica a răbufnit după ancheta în care sunt implicați Daniel Niculae și „Bocciu”: „Ăsta e suporter?! Probabil se ocupă cu altceva!”

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Daniel Niculae, audiat de poliție după ce i-a ajutat pe ultrași să introducă materiale pirotehnice.
15.03.2024 | 00:55
Mihai Stoica a rabufnit dupa ancheta in care sunt implicati Daniel Niculae si Bocciu Asta e suporter Probabil se ocupa cu altceva
Mihai Stoica, mesaj neașteptat pentru Daniel Niculae. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a comentat despre dosarul în care Daniel Niculae a fost audiat, care a fost la un pas să fie arestat pentru 24 de ore de către Poliția Capitalei, fiind salvat de avocatul trimis de Dan Șucu.

Mihai Stoica nu îl vede pe Daniel Niculae implicat în trafic cu arme: „Nu cred că se poate așa ceva”

Mihai Stoica e convins că Daniel Niculae nu este implicat direct în ancheta procurorilor„Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: «Bă, nu cred nu se poate aşa ceva». Un om nu poate ascunde asemenea lucruri.

ADVERTISEMENT

Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez”, a mai spus managerul general al FCSB.

În privința celor care au fost descoperiți cu arme de foc la domiciliu, Meme a fost extrem de tranșant: „Nu cred că meseria lui este de suporter. Probabil că omul se ocupă cu alte chestii dacă are asemenea arme. Există mulţi infractori în România. Au găsit armele astea la un suporter? Au găsit la un tip care se ocupă de aşa ceva şi mai merge şi la meci”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, „înțepături” la adresa ultrașilor lui Dinamo și CSA Steaua: „O bătaie cruntă, sinistră, în curtea bisericii”

Mihai Stoica vede lucrurilor și din punctul de vedere al galeriilor de fotbal: „O echipă fără suporteri, fără ultrași, nu există. Noi am avut o perioadă în care nu mai aveam ultraserie şi erau 3.000 de oameni la meci. De când a venit Peluza Nord, avem 10-15 mii, este logic să fiu apropiat”.

MM Stoica nu a ratat prilejul să arunce o nouă „săgeată” către Peluza Sud Steaua: „Pe vremuri, în Ghencea aveam întâlniri săptămânale cu liderii. Tot timpul i-am sprijit cum am putut. Ştiu că a fost bătaia aia cruntă, chiar sinistră, în curtea unei biserici, ce s-a întâmplat între ultraşii dinamovişti şi cei de la CSA combinaţi cu cei de la Arad…”.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB nu se declară împotriva materialelor pirotehnice pe stadion: „Acum, se dă cu torţe pe stadion, ai văzut ce e în Grecia. Ne place să vedem o scenografie ieşită din comun. Nu demult ne uitam la ce spectacol pirotehnic era pe Marakana. Când se dă în tribune, ne place. Legea e lege, trebuie respectată. Mai departe de arme, nu ştiu absolut nimic”, a mai spus Mihai Stoica la Orange Sport

Suporterii lui Dinamo i-au ironizat de asemenea pe rapidiști

Pagina de Facebook DDB Italia a ironizat scandalul de la Rapid: „Namănaa! S-a găsit topoare la Pențecedeu. Măcar armili să fie albe… A venit cu cazmale, cu sape, cu ce-o fi, cu topoare, cu șâprai d-ăla de se aruncă la ochi.

ADVERTISEMENT


Avea coasă care te curentează. Patru mașini taxi maxi. Fo 30-40 de inci. A dat cu șâprai la ureche și s-a leșinat de la șâprai. Avea feare d-alea care la curent și bățuri, dar am zberat și am dat afară pe ei și s-a dus la Samir”.

ADVERTISEMENT