Sport

Primul mesaj al lui Daniel Niculae, după ce a fost ridicat cu mascații!

Daniel Niculae a dat primul mesaj în urma scandalului în care este acuzat de complicitate într-un caz legat de introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.
14.03.2024 | 20:50
Primul mesaj al lui Daniel Niculae dupa ce a fost ridicat cu mascatii
Daniel Niculae, mesaj după ce a fost eliberat de Poliție. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Președintele celor de la Rapid a fost ridicat de mascați în dimineața zilei de joi, 14 martie. Între timp, așa cum a dezvăluit FANATIK, Daniel Niculae a fost eliberat chiar înainte să fie reținut pentru 24 de ore și a dat și primul mesaj.

Primul mesaj al lui Daniel Niculae, după ce a fost ridicat cu mascații!

Daniel Niculae a dat primul mesaj după ce a fost eliberat de Poliție. Președintele giuleștenilor nu a putut să stea departe de Rapid și se pare că a fost prezent pe arena din Crângași.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant din Giulești a postat o fotografie de la stadion pe contul său de Instagram. Se pare că oficialul Rapidului s-a aflat în incinta arenei pentru ultimele pregătiri înaintea primului meci din prima rundă de play-off, duel în care giuleștenii primesc vizita celor de la Farul Constanța.

Daniel Niculae, Stadion Rapid
Postarea făcută de Daniel Niculae la InstaStory

Daniel Niculae este acuzat de complicitate în cazul legat de introducerea materialelor pirotehnice pe stadion la meciul Rapid – FCSB 4-0. În acest caz au mai fost reținuți de poliție și alți suporteri ai giuleștenilor, printre care și liderul galeriei, Liviu Ungurean.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, primele declarații despre audierile de azi

“M-am trezit astăzi de dimineață cu un telefon de la avocat, care mi-a spus că președintele clubului a plecat la audieri la o secție de poliție. E ceva în afara lucrurilor cu care ești obișnuit zi de zi, dar în fotbal te obișnuiești cu multe.

Acum avem informații suplimentare. Am văzut foarte puțin din toate datele care sunt în clipa de față în dosar. Am văzut doar partea care avea legătură cu Daniel. Dacă vorbim acum ca principiu, respectarea legii e esențială oriunde suntem.

ADVERTISEMENT

Aș face o diferență între violență, distrugere pe teren și torțe aprinse. Nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu vreo mitralieră în mână. Nu cunosc detalii legate de ceva cu arme și muniții. Dacă aș afla că în casa lui Daniel e un arsenal de arme, da, aș avea probleme”, a declarat Dan Șucu.

Colaborarea dintre oficialii giuleșteni și galerie

Finanțatorul giuleștenilor a explicat cum colaborează oficialii clubului cu galeria: „Cred că nu va dura foarte mult până vom cunoaște mai multe informații despre dosar. Colaborarea dintre club și galerie sunt clare.

ADVERTISEMENT

Noi în club avem o decizie clară de a susține deplasările galeriei. Avem un buget de 25.000 de lei prin care susținem deplasarea suporterilor în afara Bucureștiului. O dată sau de două ori pe sezon avem niște contribuții legat de ce înseamnă partea asta de coregrafie”, a adăugat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT