Sport

Mihai Stoica a văzut ținuta jucătorilor la finala Champions League și a dezvăluit regula de la FCSB: „Le interzic asta”

Mihai Stoica a dezvăluit regula impusă la FCSB după ce a observat ținuta jucătorilor la finala Champions League dintre Manchester City și Inter.
10.06.2023 | 23:42
Mihai Stoica a vazut tinuta jucatorilor la finala Champions League si a dezvaluit regula de la FCSB Le interzic asta
Mihai Stoica a dezvăluit regula pe care o impune la FCSB. Foto: orangesport.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester City și Inter au fost protagonistele finalei Champions League din acest sezon. Momentele speciale din jurul evenimentului sportiv de la Istanbul s-au ținut lanț, însă Mihai Stoica nu a fost de acord cu gestul jucătorilor lui Pep Guardiola.

Mihai Stoica a dezvăluit regula de la FCSB după ce i-a văzut pe jucătorii lui Manchester City: „Le interzic asta”

Jucătorii lui Manchester City nu s-au prezentat la costum la finala Champions League de la Istanbul, ci „vedetele” echipei de pe Etihad au venit îmbrăcate în tricou și în blugi. Mihai Stoica a criticat gestul jucătorilor lui Manchester City și a dezvăluit regula pe care o impune la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Eu le interzic membrilor şi jucătorilor de la FCSB să se prezinte în pantaloni scurţi în aeroport, unii sunt bronzaţi, alţii mai puţin, arată urât… Pantalonii lungi în aeroport şi dupa să se schimbe.

Eu nu ştiu cum de au venit cei de la Manchester aşa. Nu mă aşteptam, nu dă bine!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport. Jucătorii lui Manchester City au ajuns joi seara la Istanbul pentru finala Champions League cu Inter.

ADVERTISEMENT

Pe aeroport, jucătorii lui Manchester City au fost surprinși purtând blugi, cu tricouri polo albe pe care erau inscripționate emblema clubului. De asemenea, fotbaliștii lui Pep Guardiola au purtat pantofi negri. Pep Guardiola a fost îmbrăcat în negru la fel ca staff-ul său tehnic.

Pep

Răzvan Burleanu, prezent la finala Champions League

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a mers la Istanbul pe Ataturk Stadium pentru finala Champions League dintre Manchester City și Inter. Șeful fotbalului din România a văzut finala din lojă alături de Gianni Infantino, președintele FIFA.

ADVERTISEMENT

Totodată, Sheikh Mansour, șeful lui Manchester City, sau Aleksander Ceferin, președintele UEFA au urmărit finala Champions League din loja în care se afla președintele FRF. Este o altă apariție spectaculoasă pentru Răzvan Burleanu.

La meciul Elveția – Brazilia, din grupele Cupei Mondiale din Qatar, președintele Federației Române de Fotbal a stat alături de foști mari fotbaliști, precum Roberto Carlos, Kaka, Ronaldo și Cafu. Foști mari fotbaliști, precum Steven Gerrard, Patrick Vieira, Kaka, Luis Figo sau Mario Balotelli au luat parte la finala de la Istanbul.

ADVERTISEMENT

Manchester City poate cuceri primul trofeu al Ligii Campionilor din istorie cu o victorie în fața lui Inter. De asemenea, echipa lui Pep Guardiola poate deveni doar a doua echipă din Anglia care reușește „tripla istorică” după performanța celor de la Manchester United din sezonul 1998-1999.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT