Sport

Mihai Stoica acuză după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „E o mare minciună rezultatul ăsta!”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, l-a criticat pe arbitrul central Horațiu Feșnic, după partida FCSB - Universitatea Craiova, scor 0-2.
04.04.2022 | 18:56
Mihai Stoica acuza dupa FCSB  Universitatea Craiova 02 E o mare minciuna rezultatul asta
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după ce Dinamo Kiev a anunțat motivul pentru care a anulat amicalul cu gruparea roș-albastră
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Golurile partidei au fost marcate de Andrei Ivan și Ovidiu Bic.

Mihai Stoica acuză după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Mihai Stoica susține că rezultatul meciului de duminică este unul mincinos. Totodată, îl acuză pe „centralul” Horațiu Feșnic de faptul că a dictat prea ușor penalty, pentru Universitatea Craiova, în prelungirile primei reprize.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la FCSB mai atrage atenția la faptul că formația antrenată de Toni Petrea a dominat la toate capitolele partida, deși, în final, Universitatea Craiova a plecat cu cele trei puncte puse în joc.

„E o mare minciună rezultatul ăsta, am dominat la toate capitolele. (…) Cred că în situaţia în care intram cu 0-0 în pauză, era altceva.

ADVERTISEMENT

Ne-am cam autoanihilat, Olaru şi Octavian nu şi-au găsit locul. După aia, când am revenit la modulul clasic, a fost altceva.

Penalty-ul e un mare semn de întrebare. Să dai penalty la… Nici nu ştii la ce ai dat. Ce acoperire regulamentară? Eu nu înţeleg unde e faultul ăla atât de clar.

ADVERTISEMENT

Nu dai când nu eşti sigur, el a ezitat puţin. Are un delay. Când ai o manieră de arbitraj, laşi jocul liber, nu dai dacă nu e foarte clar.

Cred că n-a fost prea inspirat la faza asta. A dat-o prea uşor (n.r. lovitura de la 11 metri)”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 37 de puncte obținute, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj, care va juca astăzi, 4 aprilie, împotriva celor de la FC Argeș.

În urmăoarea partidă de campionat, trupa lui Toni Petrea o va întâlni, acasă, pe FC Voluntari. Meciul este programat luni, 11 aprilie, la ora 21:00.

  • 32,4 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,15 este cota pentru ”1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT