Sport

Mihai Stoica, antrenament brutal cu Elias Charalambous în Antalya: „Arestează-l!”. Foto

Mihai Stoica și Elias Charalambous s-au antrenat până la epuizare în cantonamentul celor de la FCSB din Antalya. Postare genială a oficialului „roș-albaștrilor”.
17.01.2024 | 20:53
Mihai Stoica antrenament brutal cu Elias Charalambous in Antalya Aresteazal Foto
Mihai Stoica și Elias Charalambous s-au antrenat intens în cantonamentul FCSB-ului din Antalya. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB continuă pregătirile în cantonamentul de iarnă din Antalya. Liderul din SuperLiga va reveni în România la finalul săptămânii și o va înfrunta pe UTA Arad în primul meci oficial al anului. Mihai Stoica și Elias Charalambous au avut un antrenament de zile mari la complexul de lux Gloria Sports Arena.

Mihai Stoica, antrenament brutal cu Elias Charalambous în Antalya: „Arestează-l!”

Jucătorii celor de la FCSB se antrenează din greu în stagiul de pregătire din Antalya pentru a doua parte a sezonului. Formația finanțată de Gigi Becali se află într-o poziție excelentă de a câștiga primul titlu după o pauză de 9 ani.

ADVERTISEMENT

Însă nu doar jucătorii muncesc la intensitate maximă. Mihai Stoica a postat o imagine genială pe pagina personală de Facebook. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB s-a fotografiat alături de Elias Charalambous, antrenorul vicecampioanei.

Cei doi membri ai staff-ului de la FCSB au părut extenuați după un antrenament intens. Totodată, Mihai Stoica a avut și un mesaj amuzant. „Dacă nu mă trezesc mâine, arestează-l pe tipul ăsta (n.r. Charalambous)”, a scris oficialul „roș-albaștrilor” pe Facebook.

ADVERTISEMENT

FCSB, trei antrenamente pe zi în Antalya: „Este greu pentru că venim după vacanţă”

Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, a dat detalii din cantonamentul „roș-albaștrilor”. Jucătorii liderului din SuperLiga efectuează 3 antrenamente pe zi. Camerunezul susține că stagiul de pregătire a fost un real succes.

”Ne antrenăm de 3 ori pe zi şi este greu pentru că venim după vacanţă. Am făcut un cantonament minunat. Suntem pregătiţi să începem campionatul. Jucăm foarte bine şi o să fim cu mult mai puternici în partea a 2-a a campionatului.

ADVERTISEMENT

Alţii pot face transferuri bune, dar dacă rămânem la fel şi jucăm la fel, nimeni nu ne poate speria. Să câştigăm meciurile pas cu pas şi, dacă Dumnezeu o să vrea, o să sărbătorim la final”, a declarat Joyskim Dawa.

FCSB, duel cu UTA Arad în SuperLiga

FCSB va reveni în România duminică, 21 ianuarie, cu o zi înaintea primei confruntări oficiale a anului. Formația finanțată de Gigi Becali dă piept luni, 22 ianuarie, ora 20:00 cu UTA Arad. Echipa lui Mircea Rednic i-a produs FCSB-ului prima înfrângere în campionat în acest sezon.

ADVERTISEMENT

“Îl avem pe Băluţă, poate să joace vârf. Phelipe poate juca dreapta. Cu UTA o să joace Tavi Popescu în stânga, Phelipe în dreapta şi Băluţă vârf. Baba Alhasan, cu Şut şi Olaru la mijloc. 

Ngezana şi Dawa, fundaşi centrali, în dreapta joacă ăsta, Nana (n.r Antwi), să le dăm nana, Radunovic în stânga. Am zis echipa! Gata! Aşa jucăm. Ce să mai facem?

Eu aşa cred, că e cea mai bună echipă pe care o avem. Îşi revine şi Miculescu. E bine că mai avem câţiva jucători foarte valoroşi pe bancă. Nu mai ştii cu cine să joci.

Ori cu Phelipe, ori cu Tavi Popescu. Dar cu Phelipe e greu să mai joace Tavi. Aşa cred. Coman a făcut antrenamentele ca şi vârf. Dar dacă Phelipe se descurcă foarte bine în dreapta, nu mai are rost. O să joace în stânga şi Băluţă vârf. Mereu am vrut asta”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.85 este cota pentru „X2” la meciul FCSB - UTA Arad