Sport

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului cu UTA Arad cu o săptămână înainte de meci: “Gata! Aşa jucăm”

Gigi Becali a anunţat echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu UTA Arad cu o săptămână înainte de meci! Cei trei jucători transferaţi intră în primul "11".
15.01.2024 | 13:00
Gigi Becali a anuntat echipa de start a FCSBului cu UTA Arad cu o saptamana inainte de meci Gata Asa jucam
Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului cu UTA Arad cu o săptămână înainte de meci: "Gata! Aşa jucăm". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

SuperLiga începe în această săptămână, cu prima etapă programată în anul 2024. FCSB joacă împotriva celor de la UTA Arad, într-un meci programat luni seara, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului cu UTA Arad cu o săptămână înainte de meci

Gigi Becali a făcut echipa de start pentru confruntarea cu formaţia lui Rednic cu o săptămână înainte de meci. Nana Antwi, Baba Alhasan şi Luis Phelipe vor începe în primul “11”:

ADVERTISEMENT

“Îl avem pe Băluţă, poate să joace vârf. Phelipe poate juca dreapta. Cu UTA o să joace Tavi Popescu în stânga, Phelipe în dreapta şi Băluţă vârf. Baba Alhasan, cu Şut şi Olaru la mijloc.

Ngezana şi Dawa, fundaşi centrali, în dreapta joacă ăsta, Nana (n.r Antwi), să le dăm nana, Radunovic în stânga. Am zis echipa! Gata! Aşa jucăm. Ce să mai facem?

ADVERTISEMENT

“Cu Phelipe e greu să mai joace Tavi. Aşa cred”

Eu aşa cred, că e cea mai bună echipă pe care o avem. Îşi revine şi Miculescu. E bine că mai avem câţiva jucători foarte valoroşi pe bancă. Nu mai ştii cu cine să joci.

Ori cu Phelipe, ori cu Tavi Popescu. Dar cu Phelipe e greu să mai joace Tavi. Aşa cred. Coman a făcut antrenamentele ca şi vârf. Dar dacă Phelipe se descurcă foarte bine în dreapta, nu mai are rost.

ADVERTISEMENT

O să joace în stânga şi Băluţă vârf. Mereu am vrut asta”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă organizată ad-hoc la Palat.

Luis Phelipe a impresionat cu Lask Linz

FCSB a avut un singur meci de pregătire în Antalya. Roş-albaştrii au câştigat cu 3-1 confruntarea împotriva lui Lask Linz, meci în care a impresionat Luis Phelipe, noua achiziţie a lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB este lider autoritar în SuperLiga, la începutul anului 2024. Formaţia antrenată de Elias Charalambous are un avans de 8 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi 10 puncte faţă de Universitatea Craiova.

  • 8 puncte avans are FCSB în fruntea clasamentului
  • 1-2 a fost rezultatul meciului tur cu UTA Arad
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 0,5” la meciul FCSB - UTA Arad