Sport

Imagini de la antrenamentul FCSB din Antalya. Șase detalii remarcate de Fanatik

Fanatik a fost prezent la antrenamentul FCSB. Ce au lucrat jucătorii lui Elias Charalambous și alte detalii interesante.
11.01.2024 | 13:32
FCSB stă 14 zile în cantonamentul de la Gloria Sports Center din Belek. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e în cantonament la baza Gloria Sports Center din Antalya în perioada 8-21 ianuarie, iar liderul din SuperLiga se pregătește de primul meci din 2024 cu LASK Linz.

FCSB, antrenament inedit în Antalya

Ședința de pregătire a FCSB a început cu o scurtă discuție între Elias Charalambous, Mihai Pintilii și Lucian Filip. Jucătorii sunt apoi împărțiți în două echipe într-un joc școală pe teren redus de posesie din doar două atingeri, fără să piardă posesia.

ADVERTISEMENT

Unul dintre remarcații FANATIK a fost Valentin Crețu. Fundașul dreapta e mai dornic ca oricând să demonstreze că își merită locul în echipă și că Gigi Becali trebuie să îi prelungească înțelegerea care a expirat în această iarnă.

Joyskim Dawa, stânca din apărarea FCSB. Fundașul central este imbatabil în duelurile unu contra unu, protejează mingea excelent și e într-o formă fizică de invidiat. Stoperul camerunez ia antrenamentele în serios și l-a certat pe Pantea după ce a comis câteva greșeli.

ADVERTISEMENT

Același lucru se poate spune și despre Ionuț Panțîru, care s-a reintegrat cu brio în echipă după mai bine de doi ani și jumătate de coșmar în care a fost aproape să nu mai poată juca fotbal din cauza unei accidentări grave.

Apoi o parte dintre jucătorii FCSB au lucrat cu benzile TRX, folosindu-se de copacii din apropierea terenului de joc, în timp ce restul jucătorilor au fost împărțiți în mai multe grupe.

ADVERTISEMENT

Luis Phelipe, „adoptat” de Mihai Stoica

Primul transfer al FCSB din această iarnă pare că s-a integrat destul de repede în lotul FCSB-ului. Mijlocașul brazilian a fost întâmpinat pe teren de Mihai Stoica. Managerul general l-a îmbrățișat pe jucătorul venit de la FCSB. Și Baba Alhassan a fost extrem de implicat la antrenament și e clar că vrea să demonstreze că își merită locul în echipă.

Florinel Coman și Darius Olaru au arătat și ei o formă bună și dispoziție la efort. „Mbappe” al FCSB a purtat o discuție cu Elias Charalambous chiar în timpul antrenamentului, iar antrenorul i-a dat indicații în mai multe momente.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu s-a lăudat cu antrenamentul său invidual: „250 de flotări am făcut aseară”

Ștefan Târnovanu a intrat în umbra lui Horațiu Moldovan care este titular indiscutabil în poarta naționalei României. Portarul FCSB este însă extrem de motivat și muncește suplimentar în cantonamentul din Antalya.

„250 de flotări am făcut aseară!”, s-a lăudat într-un dialog cu un membru al staff-ului FCSB, în timp ce a mai făcut câteva flotări pe teren pentru a exemplifica. Partea a doua a antrenamentului a fost preluată de preperatorul fizic Thomas Neubert, care i-a pus la treabă pe jucătorii FCSB.

FCSB, primul meci amical din 2024 pe 14 ianuarie

FCSB va disputa un singur meci amical în cantonamentul de la Belek. Pe 14 ianuarie, jucătorii lui Elias Charalambous întâlnesc duminică pe LASK Linz, locul trei în campionatul Austriei.

E un test important înainte de reluarea campionatului și de meciul cu UTA de pe Arena Națională. Linz a fost în acest sezon în grupele UEFA Europa League și a încheiat pe ultimul loc într-o grupă cu Liverpool, Toulouse și Royale Union SG.

Nana Antwi, al treilea transfer al iernii pentru FCSB

Nana Antwi, transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK, a fost confirmat de către Gigi Becali: „Florin Vulturar a rezolvat transferul. Băiatul vine de acum. Ajunge direct în cantonamentul nostru din Turcia”, a declarat patronul FCSB.

  • 3 transferuri a realizat FCSB în această iarnă: Luis Phelipe, Baba Alhassan și Nana Antwi
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.88 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - UTA Arad