Sport

Mihai Stoica, anunț amuzant pe rețelele de socializare înaintea derby-ului cu Rapid: „Telefonul l-am pierdut, îl găsesc duminică dimineață”

Mihai Stoică, managerul general al celor de la FCSB, a avut un mesaj ironic pe rețelele de socializare înaintea meciului cu Rapid.
19.04.2024 | 16:31
Mihai Stoica anunt amuzant pe retelele de socializare inaintea derbyului cu Rapid Telefonul lam pierdut il gasesc duminica dimineata
Mihai Stoica, anunț ironic pe rețelele de socializare înaintea derby-ului cu Rapid: „Telefonul l-am pierdut, îl găsesc duminică dimineață”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB în vârstă de 59 de ani, a avut un anunț ironic pe rețelele de socializare chiar înaintea meciului cu Rapid, meci în care echipa lui Gigi Becali așteaptă peste 50.000 de suporteri.

Mihai Stoica, ironic înaintea meciului cu Rapid: „Telefonul l-am pierdut, îl găsesc duminică dimineață”

Mâna dreaptă de la FCSB, Mihai Stoica, a postat pe rețelele a anunțat pe rețelele de socializare, mai în glumă, mai în serios, că își va închide contul de Facebook pentru a nu fi întrebat de bilete la partida cu Rapid, partida în care Național Arena este deja sold-out.

ADVERTISEMENT

„Îmi schimb numele de pe FB, ca să scap de cei care cer bilete azi. Telefonul l-am pierdut, îl găsesc duminică dimineață”, a fost mesajul postat de către Mihai Stoica, pe contul său de pe Facebook.

FCSB poate să câștige titlul chiar în fața celor de la Rapid. Echipa lui Gigi Becali trebuie să câștige meciul cu rivalii din Giulești, iar Universitatea Craiova și CFR Cluj să nu câștige meciurile cu Farul Constanța, respectiv Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a împăcat cu Dumitru Dragomir după o pauză de 2 ani

Într-o perioadă în care FCSB merge foarte bine, Mihai Stoica a lăsat deoparte certurile din trecut cu Mitică Dragomir și au dat-o la pace după o pauză de aproape doi ani de zile.

„Mihai Stoica, cu care eu eram certat, că a zis el odată ceva și i-am dat eu vreo două tăioase. Eram aproape de el. A venit, m-a pupat, în tribună. Și eu i-am zis: ‘Mihaiule, ți-ai revenit?’ ‘Da, gata!’

ADVERTISEMENT

El a venit la mine, m-a pupat. Pentru că el greșise, nu eu. Eu am spus ce văd. Fără să jignesc. Nu jignesc pe nimeni. A, că spun de unul că a jucat slab? Păi vede publicul și spune că sunt schizofrenic dacă spun că a jucat bine”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Cearta între cei doi a pornit în anul 2022, când Mihai Stoica a avut un atac dur la adresa fostului șef al Ligii Profesioniste de fotbal, după ce FCSB a pierdut meciul din Conference League, cu Viking.

ADVERTISEMENT

„Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape! A condus o ligă şi ce făcea?

A făcut ceva să vorbească de tactică, zici că și antrenor și fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate”, a fost atacul lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: