Sport

Mihai Stoica atacă după ce Voluntari a cerut control doping: „A vrut şi Dinamo şi l-au prins pe al lor!”

Mihai Stoica a ieșit la atac după ce FC Voluntari a cerut control doping la meciul cu FCSB, amintind de ce s-a întâmplat când Dinamo și-a dorit același lucru.
09.02.2023 | 22:05
Mihai Stoica ataca dupa ce Voluntari a cerut control doping A vrut si Dinamo si lau prins pe al lor
Mihai Stoica atacă după ce Voluntari a cerut control doping. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României i-a ironizat pe ilfoveni și a spus că nu este nicio problemă ca jucătorii FCSB-ului să fie testați antidoping, mai ales că FC Voluntari va plăti toată suma pentru control.

Mihai Stoica atacă după ce Voluntari a cerut control doping

Mihai Stoica a ieșit la atac după ce FC Voluntari a cerut control doping pentru meciul cu FCSB, amintind de felul în care Magaye Gueye, fostul atacant al lui Dinamo, a fost testat pozitiv cu cocaină, după ce „câinii” au cerut un control amănunțit pentru jucătorii FCSB-ului înaintea unui meci direct:

ADVERTISEMENT

„Și Dinamo a cerut test antidoping la meciul cu noi și l-au prins pe al lor. Era cocaină ce-i drept, alte substanțe, dar l-au prins. Nu mai știu numele lui, dar îmi amintesc că era prieten bun cu Laurette Atindehou.

Cum să fie șicană? Dacă un club cere test antidoping, poate cere 15 jucători de la noi, dar trebuie să dea 15 jucători de la ei. Foarte frumos, dacă au bani să cheltuie, să facă. Am mai avut controale antidoping inopinante, dar mai rar în ultima perioadă”.

ADVERTISEMENT

„Sunt unii oameni care cred că dacă jucătorii unei echipe aleargă sunt dopați. Să-l controleze în fiecare zi pe Șut, omul aleargă câte 13 kilometri pe zi, asta e.

Nu venea nimeni la 70 de lei biletul. Oricum, nu se știe sigur dacă Voluntari cere control doping, mai e și chestia asta, că îi speriem pe ăștia ca să nu ia ei și luăm noi. Glumesc, îmi amintesc de cum era Radu Niculescu și Șumudică la Rapid, când erau în aceeași cameră”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Vadim Rață vrea să-și ia revanșa în fața FCSB-ului

Vadim Rață a vorbit despre scurta sa perioadă petrecută la FCSB, iar mijlocașul lui FC Voluntari vrea să-și ia revanșa în fața fostei echipe și a spus că are intenția de a le demonstra „roș-albaștrilor” că s-au înșelat în privința lui:

„Toate gândurile mele erau la o acomodare cât mai rapidă la FCSB. După aia brusc s-au dat planurile peste cap, trebuia să mă întorc la Voluntari. Până şi în momentul de faţă stau în apartament acolo, în Berceni. E o ocazie pentru mine să arăt că au greşit ei”.

ADVERTISEMENT

„Ar fi bine să le luăm puncte, trei sau măcar două, poate să înţeleagă şi ei că nu e ok să faci aşa cu un fotbalist. Eu cred că mie îmi trebuia puţin mai mult timp că să demonstrez. Nu cred că aş mai reveni la FCSB, pentru că ar fi ceva straniu”, a mai spus Vadim Rață.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT