Sport

Mihai Stoica, avertisment pentru Horațiu Moldovan: „Dacă o comite la Euro?”

Mihai Stoica a discutat despre posibila plecare a lui Horațiu Moldovan. Portarul Rapidului a stârnit interesul mai multor echipe grație clauzei de rezilere.
06.01.2024 | 09:08
Mihai Stoica avertisment pentru Horatiu Moldovan Daca o comite la Euro
Mihai Stoica, avertisment pentru Horatiu Moldovan. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În această perioadă de pauză de iarnă, Horațiu Moldovan se află în centrul atenției, cu perspective tot mai mari de a părăsi Rapidul. După cum FANATIK v-a informat în exclusivitate, Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei, a intrat puternic în scenă, fiind la un pas de a-l înregimenta pe Moldovan.

Horațiu Moldovan, avertizat de rivalul Mihai Stoica înainte de a pleca de la Rapid

“Clauza e mică din câte ştiu. Ar putea oricine să o plătească. Clauza mică vine în sprijinul jucătorilor… Moldovan cred că va avea multe opţiuni. Cred că va alege salariul cel mai mare. (n.r. Ludogorets nu este prea jos?) Depinde de bani.

ADVERTISEMENT

(n.r. Nu mai bine să astepte EURO?) La EURO poate să o facă o impresie bună sau să nu o facă. Mai mult ca sigur va apăra, e artizanul calificării. Şi atunci ar putea să prindă ceva mai bun, dar e posibil dacă o comite… e posibil orice la portari. Vezi şi la Thibaut Courtois”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Horațiu Moldovan este cotat la 2,6 milioane de euro conform site-ului Transfermarkt.com, însă are o clauză de reziliere de doar 800.000 de euro. Ludogoreț Razgrad este dispusă să plătească această sumă pentru a-l aduce pe portarul giuleștean, însă,  există o condiție pentru realizarea transferului.

ADVERTISEMENT

Rapid ocupă locul 4 în SuperLiga

Clubul bulgar trebuie să rezolve vânzarea actualului lor portar titular, Simon Sluga, pentru a face loc lui Moldovan. Cu oferte atractive pentru Sluga, tratativele s-ar putea prelungi datorită faptului că jucătorul croat se află în prezent accidentat.

Această situație adaugă o notă de incertitudine tranzacției, dar Ludogoreț Razgrad pare determinată să obțină serviciile lui Moldovan. Cu un contract valabil până în 2025, Horațiu Moldovan este unul din cei mai importanți jucători din echipa lui Bergodi.

ADVERTISEMENT

Cu Moldovan în poartă, Rapid se află într-o poziție sub așteptări în clasamentul SuperLigii, ocupând locul 4 după desfășurarea a 21 de meciuri. Echipa a reușit să câștige 8 partide, să încheie 9 la egalitate și să adune doar 4 înfrângeri, acumulând un total de 33 de puncte.

Cu un golaveraj de 34 de goluri marcate și doar 22 încasate, giuleștenii se află la +12 la adevăr. Ca formă recentă, formația lui Bergodi nu o duce foarte bine. Rapid are 3 egaluri și 2 înfrângeri în ultimele 5 partide și nu a mai câștigat de la partida cu FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB, în schimb, este pe val în Superliga. Formația condusă de Gigi Becali ocupă primul loc în SuperLiga cu 44 de puncte în 21 de meciuri. FCSB se află la 8 puncte de urmăritoarea CFR Cluj și la 11 puncte de Rapid.

ADVERTISEMENT
Tags: