Sport

FCSB ia în cantonament un jucător fără contract! Mihai Stoica: “Nu am mai întâlnit aşa ceva!”. Update exclusiv

Situaţie neaşteptată la FCSB, înainte de reunire. Vali Creţu este în acest moment jucător liber de contract, dar va face deplasarea în cantonament alături de roş-albaştrii. De ce depinde situaţia fundaşului dreapta.
07.01.2024 | 23:11
FCSB ia in cantonament un jucator fara contract Mihai Stoica Nu am mai intalnit asa ceva Update exclusiv
FCSB ia în cantonament un jucător fără contract! Mihai Stoica: "Nu am mai întâlnit aşa ceva!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
07-01-2024
21:14

Mihai Stoica a confirmat informaţia FANATIK: "Creţu merge şi el, chiar dacă nu mai are contract!"

Mihai Stoica a confirmat informaţia FANATIK şi a precizat că Vali Creţu va face deplasarea în Antalya, deşi fotbalistul nu mai are contract cu FCSB: 

“Crețu merge și el, chiar dacă nu mai are contract. N-am mai întâlnit o situație de genul ăsta. Mi-aș dori ca el să rămână până în vară, chiar dacă va fi transferat alt fundaș dreapta”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport

FCSB este ultima echipă din SuperLiga care sună adunarea pentru a doua parte a sezonului. Deşi multe echipe au început deja stagiul de pregătire din Antalya, roş-albaştrii se vor reuni abia pe 8 ianuarie.

FCSB ia în cantonament un jucător fără contract!

În lotul de Antalya se află şi un fotbalist liber de contract. Lui Valentin Creţu i-a expirat la finalul anului 2023 înţelegerea cu roş-albaştrii, dar cu toate acestea fundaşul dreapta va face deplasarea în Turcia, alături de echipă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, soarta lui Vali Creţu depinde de transferul lui Nana Antwi, de la Urartu, anunţat în exclusivitate de FANATIK. FCSB a făcut o ofertă pentru fundaşul ghanez, dar rămâne de văzut dacă armenii vor accepta să îi dea drumul lui Antwi din această iarnă.

Gigi Becali: “Nu îi fac contractul lui Crețu până nu văd ce fac cu ăsta”

Gigi Becali a pus ochii pe fotbalistul în vârstă de 21 de ani la meciul din preliminariile Conference League dintre Farul şi Urartu. Dacă nu vor ajunge la o înţelegerea cu armenii pentru transfer, oficialii FCSB-ului îl vor semna pe Antwi din vară, când va rămâne liber de contract:

ADVERTISEMENT

“Nu îi fac contractul lui Crețu până nu văd ce fac cu ăsta (n.r. cu Nana Antwi). Îl mai avem și pe Pantea. Pantea este sigur, va juca, dar îl mai vrem pe al doilea. Nici nu știm ce va fi, joacă cine merită”, a spus Gigi Becali în finalul anului trecut potrivit Digisport.

În funcţie de acest transfer depinde şi soarta lui Vali Creţu la FCSB. Este o situaţie atipică, în condiţiile în care precedentul contract al fundaşului dreapta cu roş-albaştrii a expirat în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Vali Creţu a “scăpat” de două ori de rezilierea contractului!

După ce roş-albaştrii au pierdut titlul, Gigi Becali anunţa că Vali Creţu pleacă de la echipă. Dar, fotbalistul a primit o prelungire până pe data de 31 august 2023, prelungirea fiind condiţionată de calificarea echipei în grupele Conference League.

Acest obiectiv a fost ratat, dar Vali Creţu a rămas la FCSB şi a semnat un contract valabil până la finalul anului 2023. Şi această înţelegere a expirat, iar acum sunt mari şanse ca fundaşul dreapta să semneze până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Vali Creţu este unul dintre cei mai longevivi jucători din lotul roş-albaştrilor. Fundaşul a fost transferat în 2019 de la Gaz Metan Mediaş pentru 125.000 de euro. Fotbalistul a împlinit 35 de ani pe 2 ianuarie.

  • 250.000 de euro este cota lui Vali Creţu
  • 13 meciuri a jucat Creţu la FCSB în acest sezon
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad