Sport

Mihai Stoica, avocatul lui Chiricheș după coșmarul cu Nordsjaelland: „Cel mai important jucător”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, sare în apărarea lui Vlad Chiricheș după eliminarea cu danezii. Ultimele detalii.
19.08.2023 | 23:12
Mihai Stoica avocatul lui Chiriches dupa cosmarul cu Nordsjaelland Cel mai important jucator
Vlad Chiricheș a fost eliminat în minutul 62 cu danezii, după care FCSB a încasat două goluri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dat un verdict sincer în privința lui Vlad Chiricheș după eliminarea din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League. De ce îl consideră pe stoper indispensabil la FCSB.

Mihai Stoica îl apară pe Vlad Chiricheș după eșecul cu Nordsjaelland: „E un concurs de împrejurări”

Mihai Stoica a găsit explicația pentru eliminarea din cupele europene și nu crede că Vlad Chiricheș este principalul vinovat„A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii”.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB nu îi reproșează primul avertisment încasat: „E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren.

Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două ‘galbene’. Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, declarație emoționantă despre Vlad Chiricheș: „Peste toți liderii”

Mihai Stoica a avut cuvinte măgulitoare la adresa fundașului central: „Pentru mine Chiricheş este cel mai important jucător într-un vestiar, în cariera mea.

Peste toţi liderii care au fost la Steaua (n.r. FCSB), la Urziceni, la Galaţi. Peste toţi! Obiectivul nostru prioritar este titlul”, a mai managerul general, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Comparație cu Mirel Rădoi

Mihai Stoica e de părere că Vlad Chiricheș are un aport mare și în evoluția partenerului său din defensivă: „Cu el îl teren, Dawa cred că are cea mai bună formă de când joacă fotbal. Chiricheș e cel mai important om de vestiar pe care l-am văzut din cariera mea, peste Rădoi, peste toți. 

Rădoi era apropiat ca vârstă de jucătorii importanți. Se impunea, vorbea în vestiar. Chiricheș e 2 în 1. E și mai mare, și căpitanul naționalei.

ADVERTISEMENT

Când băieții noștri se întorceau de la națională, erau fascinați de aura lui Chiricheș. Noi avem căpitanul naționalei în vestiar”.


  • 1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT