Sport

Vlad Chiricheș, afectat după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „O prostie de-a mea”

FCSB a fost eliminată din Europa, după 0-2 la Nordsjaelland. Vlad Chiricheș, primele declrații după ce și-a lăsat echipa în zece.
17.08.2023 | 23:00
Vlad Chiriches afectat dupa Nordsjaelland  FCSB 20 O prostie dea mea
FCSB a ratat din nou calificarea în grupele unei competiții europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Conference League iar aventura europeană din acest sezon s-a încheiat pentru jucătorii lui Elias Charalambous. Ce au declarat jucătorii la finalul partidei pierdute cu Nordsjaelland.

Vlad Chiricheș, concluzii după ce FCSB a fost eliminată din cupele europene de Nordsjaelland: „Sunt foarte dezamăgit”

Jucătorii FCSB-ului au fost extrem de dezamăgiți de rezultatul din Danemarca, însă vicecampioana României se poate axa acum pe principalul obiectiv, câștigarea titlului în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a fost primul care a ieșit să vorbească după eșecul usturător: „Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

ADVERTISEMENT

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat”.

Vlad Chiricheș își toarnă cenușă în cap: „Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu”

Vlad Chircheș a fost extrem de afectat de eliminare, însă a avut un mesaj pentru fani: „Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi. Asta s-a întâmplat şi acum trebuie să acceptăm asta şi să ne concentrăm pe campionat.

ADVERTISEMENT

Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană.

ADVERTISEMENT

Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a spus căpitanul naționalei, pentru as.ro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT