Sport

Mihai Stoica, deranjat de pactul dintre Gigi Becali și Adrian Mititelu: „Nu puteam fi de acord niciodată”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că nu ar fi acceptat niciodată acordul dintre Adrian Mititelu și Gigi Becali
09.07.2023 | 17:05
Mihai Stoica deranjat de pactul dintre Gigi Becali si Adrian Mititelu Nu puteam fi de acord niciodata
100.000 de euro trebuie să îi plătească Gigi Becali lui Adrian Mititelu dacă îl va folosi în meciul cu FC U Craiova din prima etapă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost extrem de surprins că Gigi Becali a acceptat ca Adrian Mititelu să îi includă clauze în contractul lui Andrea Compagno la FCSB.

Mihai Stoica, șocant de concesiile făcute de Gigi Becali lui Adrian Mititelu: „Nu înțeleg cum a acceptat Andrea”

Mihai Stoica a mărturisit că ar fi blocat transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948 dacă ar fi știut de înțelegerea dintre Adrian Mititelu și Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Eu mărturisesc că am aflat după ce s-au semnat actele. Nu puteam fi de acord niciodată. Și nu înțeleg cum de a acceptat Andrea la acel moment”, a explicat managerul general al FCSB.

Golgheterul italian era convins că acea clauză conform căreia FCSB trebuie să plătească 100.000 de euro dacă vrea să îl folosească împotriva lui FC U Craiova 1948 a expirat: „El a fost surprins (n.r. – referire la declarația din interviul acordat GSP) că mai e și acum valabilă clauza. Credea că e valabilă doar pentru anul trecut. Asta e situația…”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vrut să îl vândă pe Andrea Compagno în această vară

FANATIK a anunțat în exclusivitate suma pe care Gigi Becali o cere pentru Andrea Compagno. Vârful a rămas însă în cele din urmă la FCSB și este singura variantă pentru Elias Charalambous pentru postul de atacant central.

De altfel, italianul a luat tricoul cu numărul 9, rămas liber după plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB. Jucătorul a vorbit și el despre „clauza lui Adrian Mititelu”: „Credeam că nu mai e valabilă?! Nu mi se pare normal să nu pot juca! Sper să se rezolve cumva”.

ADVERTISEMENT

Compagno a vorbit și despre plecarea de la FCSB: „E ceva ce nu depinde de mine, aici e un patron care bagă bani și el decide. Nu a spus niciodată că și-ar dori să rezilieze contractul pe care-l avem, a zis că dacă va veni o ofertă bună ar fi dispus să mă cedeze.

Probabil că și acum dacă ar putea să facă bani cu un transfer al meu ar face afacerea. Dar niciunul din echipa aceasta nu e netransferabil. Nimeni din fotbalul mondial nu e! Fiecare fotbalist are un preț. Poate că sună crud, dar fotbalul e și business”. 

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, mesaj clar cu privire la Compagno înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB: „Lucrurile sunt clare”

Adrian Mititelu nu e dispus să renunțe la clauza lui Andrea Compagno și cel mai probabil atacantul italian nu va fi folosit în meciul din prima etapă de la Târgu-Jiu: „Transferul lui Compagno e clar: 1,5 milioane de euro, 10% dintr-un viitor transfer și 100.000 de euro la fiecare meci cu noi. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali, nici nu urmează să avem. Nici dânsul n-a solicitat ceva vreodată, pentru că lucrurile sunt clare. 

Când Compagno a fost transferat a avut un preț, iar în acest preț intră mai multe componente. Suma fixă, procentul din viitorul transfer, plus această clauză. 

Singurul care decide dacă joacă sau nu Compagno este Gigi Becali. Când am vândut un jucător de nivelul lui Compagno am avut grijă să încasez ceva dacă este să mă lupt cu el”, a fost mesajul clar al patronului lui FC U Craiova 1948.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 2023/2024”

ADVERTISEMENT