Sport

Mihai Stoica e noul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB: „Azi noapte am acceptat funcția!”. Anunță discuții cu potențiali cumpărători

Mihai Stoica este noul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB, post care i s-a oferit imediat după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1.
24.04.2023 | 21:12
Mihai Stoica e noul presedinte al Consiliului de Administratie de la FCSB Azi noapte am acceptat functia Anunta discutii cu potentiali cumparatori
Mihai Stoica a fost surprins de meciurile rivalelor în Conference League. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a vorbit și despre faptul că există oameni potenți financiar interesați să cumpere FCSB-ul, imediat după anunțul lui Gigi Becali, în care a spus că vrea să iasă de tot din fotbal.

Mihai Stoica e noul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB

Mihai Stoica este noul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB, funcție care i-a fost propusă de Gigi Becali imediat după înfrângerea suferită în deplasarea cu Rapid: „El a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi a părăsit funcția!

ADVERTISEMENT

Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o aseară. Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.

Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului, eu nu voi face schimbări”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu m-aș vedea în clubul ăsta fără Gigi Becali!”

„Nu cred că bate Sepsi pe Farul. Eu consider că suntem out din lupta la titlu! Înțeleg că sunt deja cumpărători pentru club, vorbesc în cunoștință de cauză. Sunt oameni dispuși să ofere suma asta.

Eu nu m-aș vedea în clubul ăsta fără Gigi Becali. Demult vreau să ies din club, nu mi-am propus să am 30 de ani în funcție de conducere. Nu mai vreau să mă cert cu nimeni, ieri m-am certat prostește cu oamenii de la Rapid și îmi prezint scuzele.

ADVERTISEMENT

Mâine vom avea o discuție pe tema demisiei lui Vali Argăseală din Comitetul Executiv. Eu cred că își va da demisia. Ori nu se mai duce acolo, ori își prezintă demisia, tot aia e”, a continuat Mihai Stoica.

„Dacă noi îi cerem demisia lui Kyros Vassaras, probabil vom fi acuzați de xenofobie, cine știe. Unora le place, nu ai cum să îi nemulțumești pe toți!

ADVERTISEMENT

Dacă Gică Popescu a spus că nu a fost în regulă ce a făcut Feșnic, ce mai e de spus? El va fi probabil președintele campioanei României.

Atât timp cât noi, un club care aduce zeci de mii de oameni la un meci, avem aceeași putere la FRF ca orice echipă din ligile inferioare, ce mai putem spune?”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT