Sport

Mihai Stoica face apel la calm după FCSB – UTA 4-0: “Să fii un idiot notoriu să spui că ești campion”

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă după FCSB - UTA 4-0. În ciuda formei echipei, managerul general este convins că titlul este departe de a fi jucat.
24.01.2024 | 09:37
Mihai Stoica face apel la calm dupa FCSB  UTA 40 Sa fii un idiot notoriu sa spui ca esti campion
Mihai Stoica face apel la calm dupa FCSB - UTA 4-0. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a avut o replică calculată atunci când a fost întrebat despre șansele la titlu ale echipei după victoria cu UTA. Cu un succes clar de 4-0 în prima etapă din 2024, FCSB a acumulat un avans de 11 puncte față de CFR Cluj.

Mihai Stoica nu crede că FCSB poate sărbători câștigarea titlului

Reacția vehementă a lui Stoica a vizat întrebarea dacă FCSB se consideră deja campioană în acest sezon, iar el a fost categoric în respingerea acestei idei. În ciuda avansului pe care FCSB îl are față de rivalele CFR și Rapid, titlul este departe de a fi jucat.

ADVERTISEMENT

“Să fii un idiot notoriu să spui că eşti campion de acum. Nu se ştie niciodată. Poţi să pierzi trei meciuri în play-off. Nu suntem deloc campioni. Avem speranţe, ne place ce se întâmplă la noi.

Există o antipatie faţă de noi, la anumite grupări. Sepsi va juca corect. Sunt şi grupări care se respectă. Sunt şi unii care joacă cu unele echipe, şi cu altele nu”, a declarat Mihai Stoica pentru Orangesport.ro.

ADVERTISEMENT

Managerul general al celor de la FCSB a ținut să-l ironizeze pe Mircea Rednic

Despre avantajul actual al FCSB în clasament, Stoica a avertizat că se poate întâmpla orice în play-off, cu posibilitatea de a pierde puncte importante. Stoica a accentuat, de asemenea, că în play-off vor exista și jocuri de culise, cu echipe care ar putea încerca să pună bețe în roate echipei FCSB.

După victoria categorică a celor de la FCSB împotriva formației din Arad, scor 4-0, în etapa a 22-a a Superligii, Mihai Stoica, oficialul liderului din campionat, nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe antrenorul adversar, Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, care, în ciuda înfrângerii, nu a ezitat să aducă critici la adresa forței ofensive a roș-albaștrilor. Stoica a reacționat ferm la declarațiile “Puriului”, evidențiind cu sarcasm aprecierea acestuia că va veni cu “tăvălugul.”

“Mircea Rednic ne-a ameninţat că vine cu tăvălugul. În afară de cele 4 goluri, n-am avut nicio ocazie, nu? Poate ne explică unde e greşeala, că a lovit-o prea bine Olaru? A zis că vin cu tăvălugul şi a luat patru. Am obţinut cea mai clară victorie fără Coman, ceea ce e important. A fost 4-0 fără emoţii”, a completat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

FCSB domină clasamentul Superligii după desfășurarea a 22 de etape, acumulând 47 de puncte din 14 victorii, 5 remize și 3 înfrângeri. Cu un impresionant total de 42 de goluri marcate și doar 20 de primite, echipa condusă de FCSB se distinge printr-un golaveraj de +22.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,07 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X2 și peste 1,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB