Sport

Mihai Stoica face marele anunț pentru fanii FCSB: „Din vară, vom avea un antrenor cu licență Pro!”

Mihai Stoica a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului, anunțându-i că din vară, echipa va avea un antrenor cu licență Pro.
04.03.2023 | 08:07
Mihai Stoica face marele anunt pentru fanii FCSB Din vara vom avea un antrenor cu licenta Pro
Mihai Stoica face marele anunț pentru fanii FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că nu este o mare problemă faptul că Valeriu Argăseală a fost printre cei care au votat ca antrenorii să nu își mai „închirieze” licențele Pro cluburilor, ci să profeseze în meseria lor.

Mihai Stoica face marele anunț pentru fanii FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre situația antrenorului cu licență Pro de la FCSB, iar acesta i-a anunțat pe fani că din vară lucrurile vor fi lămurite și că Mihai Pintilii va putea da indicații de pe marginea terenului, în calitate de antrenor secund:

ADVERTISEMENT

„O să fie foarte greu de demonstrat. Din vară vom avea un antrenor cu licență Pro. Poate că din vară, Pintilii va avea voie să dea indicații din postura de antrenor secund, pe măsură ce școala avansează.

Mai are 9 meciuri în care va fi delegat, că 3 mai are de stat. Gigi chiar avea o problemă și nu a fost interesat de meciul ăsta. Gigi nu scrie pe WhatsApp, la el e mai mult prin viu grai”.

ADVERTISEMENT

„Edjouma n-a început meciul ăsta, dar va juca la Arad, UTA, care a fost dezmembrată de arbitraj la Cluj”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Eu am insistat ca Strizu să vină la FCSB!”

Mihai Stoica a vorbit despre declarațiile pe care Leo Strizu le-a făcut la finalul meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, scor 4-1, când și-a dat demisia și când a lăsat să se înțeleagă că managerul „roș-albaștrilor” l-a făcut să plece de la echipă:

ADVERTISEMENT

„Exact așa e, doar că e invers de cum a spus. Gigi a spus că Teia l-a rugat să-l angajeze pe Strizu acum un an jumate. Nu e așa. Eu l-am rugat pe Gigi, mai ales că eram apropiat, își pierduse fratele și am insistat eu ca el să vină la Steaua. El 10 ani dispăruse, deci la insistența mea a venit.

Înțeleg dacă are nevoie de alte atribuții, dar la noi e cum este. Pintilii conduce echipa cu Neubert și restul staff-ului. Dacă echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, i se datorează lui Pintilii”.

ADVERTISEMENT

„E un om cum rar întâlnești, un om dulce, cu leadership nativ și care știe fotbal. Degeaba știi fotbal, dacă nu știi să comunici cu jucătorii. Fotbaliștii ăștia joacă pentru Pintilii.

El e afectat de tot ce s-a întâmplat în jurul lui. I-am spus că trebuie să fie puternic și că trebuie să sufere, cum a făcut și ca atunci când era fotbalist”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,45 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT