Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mesajul direct transmis de Gigi Becali lui Leo Strizu, cu câteva minute înainte ca acesta să-și dea demisia de la FCSB. Video

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a vorbit cu Leo Strizu înainte ca acesta să își dea demisia după meciul cu Petrolul.
03.03.2023 | 12:03
Exclusiv Mesajul direct transmis de Gigi Becali lui Leo Strizu cu cateva minute inainte ca acesta sasi dea demisia de la FCSB Video
Leo Strizu i-a transmis un mesaj indirect la adresa lui Gigi Becali după ratarea titlului de către FCSB: Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cine va fi noul antrenor al FCSB după plecarea lui Leo Strizu, dar și culisele ultimelor evenimente de la vicecampioana României.

Culisele ultimului scandal de la FCSB. Ce i-a spus Gigi Becali lui Leo Strizu

La FANATIK SUPERLIGA s-au dezvăluit toate jocurile de culise de la FCSB și ce i-a transmis patronul lui Leo Strizu când a luat decizia să își dea demisia: „Înainte de episodul de ieri, Gigi Becali nu s-a văzut cu Leo Strizu, dar i-a transmis un mesaj, îmi spune Cristi Coste, care e specialist pe FCSB și știe tot ce se întâmplă acolo: ‘Tată, stai liniștit acolo, ia-ți banii!’.

ADVERTISEMENT

Becali care e un tip foarte bun la suflet din acest punct de vedere. ‘Bă, mai rezistă, fă-ți treaba’, și așa mai departe”, a explicat realizatorul emisiunii.

VIDEO MAI JOS: 

Horia Ivanovici explică motivele pentru care antrenorul din acte al FCSB a luat această decizie radicală: „Doar că Leo Strizu pur și simplu n-a mai suportat umilința, n-a mai suportat presiunea, inclusiv cea mediatică, în care bineînțeles că a fost un nume și el, e pus în niște ipostaze absolut penibile pentru orice om. Nu doar pentru un fost jucător important și pentru un tip care n-a deranjat pe nimeni”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Teia Sponte, război rece la FCSB: „Control valul doi, că valul unu e Gigi și nu suflă nimeni”

Managerul general al FCSB s-ar fi opus din prima clipă ca Leo Strizu să preia funcția de antrenor principal: „Când l-a pus pe Meme, pe Teia l-a chemat la birou după și l-a anunțat că vrea să îl aducă. Mesajul a fost: ‘Gigi, nu-l aduce!’. A fost o decizie finală. Informația de bază pe care v-am spus-o în chintesență e acest război rece de ani buni care se duce pentru control la echipă, asupra vestiarului”. 

Ba, mai mult, relația dintre Mihai Stoica și Teia Sponte ar fi una destul de tensionată: „Control valul doi, că valul unu e Gigi și nu suflă nimeni, care se duce între Mihai Stoica și Teia Sponte. Iar acum a căzut capul finului lui Teia Sponte, Leo Strizu”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu, la cuțite cu Mihai Stoica: „Nu e exclus să aflăm de episoade și mai violente”

FCSB stă pe un butoi cu pulbere, iar Leo Strizu i-a declarat război lui Mihai Stoica: „Și să vă mai dau o informație. Ce spune Vivi Răchită e perfect adevărat! Nu e exclus deloc ca astăzi și mâine să aflăm de episoade și mai violente între Leo Strizu și Meme Stoica, pentru că Leo Strizu este foarte pornit. 

Nu l-am văzut și nu l-am auzit niciodată atât de pornit și nu mă refer la declarațiile de aseară. Eu vă spun ce s-a întâmplat ieri și ce se întâmplă în această dimineață. Fierbe Leo Strizu și n-ar fi bine să dea peste Meme Stoica!

ADVERTISEMENT

N-ar fi bine pentru niciunul dintre ei. Ce spune Vivi Răchită nu e exagerat deloc, că s-ar putea să citim și altfel de știri despre ceea ce se întâmplă între ei. Acestea sunt culisele, povestea adevărată și substratul real pentru ceea ce se întâmplă acum la FCSB”.

Singurul lucru care i se poate reproșa lui Leo Strizu: „Aici e vina lui”

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA îi reproșează un singur lucru lui Leo Strizu: „Plus că se mai întâmplă ceva și aici e și vina lui Leo Strizu. N-a avut nici personalitatea să se impună la FCSB. Vezi declarațiile jucătorilor care au tratat cu nepăsare, dar nici măcar nu știu și aici a fost tot greșeala lui Leo Strizu.

Trebuia să meargă în vestiar și să-i anunțe pe jucători înainte. Dar a acceptat în continuare această poziție, cum i-am zis eu de pokemon, ceea ce nu e OK și îmi pare rău pentru Leo Strizu. N-ar fi trebuit să facă asta. El trebuia să anunțe jucătorii, să își asume, pentru că astfel le-a dat apă la moară contestatarilor, în frunte cu Meme Stoica, care a spus: ‘Hai, mă, lăsați-mă cu Leo Strizu!’. 

Dovada că Leo Strizu a fost doar o „marionetă” e și reacția nepăsătoare a jucătorilor FCSB, la finalul meciului cu Petrolul: „Ați văzut declarațiile jucătorilor aseară. Nicio urmă de regret. Olaru se gândea: ‘oare cine o veni? Cu cine ne antrenăm?’. Ba chiar aș putea spune o ușoară desconsiderație venită și din partea lui Olaru în discursul lui, pentru Leo Strizu. 

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT