Sport

Mihai Stoica face praf naționala de tineret, care a pierdut lamentabil cu Portugalia: „Joci la Gimnastic. Poate te duci la gimnastică!”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Alexandru Țîrlea, după ce România U21 a pierdut lamentabil duelul cu Portugalia U21, scor 0-2.
24.03.2023 | 23:25
Mihai Stoica face praf nationala de tineret care a pierdut lamentabil cu Portugalia Joci la Gimnastic Poate te duci la gimnastica
Mihai Stoica face praf naționala de tineret, care a pierdut lamentabil cu Portugalia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Alexandru Pantea este mult peste Alexandru Țîrlea, glumind pe seama numelui clubului din Spania, la care evoluează fundașul „tricolorilor mici”.

Mihai Stoica face praf naționala de tineret, care a pierdut lamentabil cu Portugalia

România U21 a pierdut duelul cu Portugalia U21, iar Mihai Stoica a ieșit la atac, criticându-l pe Alexandru Țîrlea, jucătorul lui Gimnastic de Taragona. Totodată, acesta a comentat și jocul slab făcut de „tricolorii mici”.

ADVERTISEMENT

În prima repriză am arătat foarte, foarte rău, ca o echipă care aştepta să primească cât mai puţine goluri. Să se baricadeze.

Am văzut nişte jucători… Joci la Gimnastic. Poate te duci la gimnastică! Între Pantea şi Ţîrlea este diferenţă mare. S-a văzut! Pantea măcar este vivace. Ok, poate să facă greşeli, dar băiatul ăla, săracul…”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Și Bawab a fost la Real Madrid și Barcelona!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că regula U21 nu este de fapt o regulă bună, pentru că tinerii fotbaliști de calitate ar putea intra ușor în echipele de start datorită valorii lor, nu datorită unei reguli impuse.

„Nu ştiu dacă găsim vinovaţi pentru că aria de selecţie este puţin cam slabă şi atunci ar trebui să-şi reconsidere poziţia unii, care zic că regula U21 este o regulă formidabilă. Nu este deloc formidabilă. Când jucătorii sunt buni, joacă şi fără reguli.

ADVERTISEMENT

L-am mai văzut pe la loturi, că e venit de la Real Madrid. Şi Bawab a fost la Real Madrid şi Barcelona. Facem nişte confuzii foarte mari. Dacă cineva face junioratul într-un club mare punem ştampila de fotbalişti. Nu este în regulă”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica a vorbit și despre cum ar aborda meciurile naționalei mari cu Andorra și cu Belarus: „L-aș alege pe Radu, clar! Probabil vârf va fi Alibec. Alibec nu excelează cu lovituri de cap.

ADVERTISEMENT

În 4-3-3, cam toți joacă cu jucători de picior schimbat. Eu aș juca cu cei mai ofensivi jucători la acest meci. În 4-2-3-1 n-aș putea să văd echipa asta fără Adrian Șut, aici sunt subiectiv”

 

ADVERTISEMENT