Sport

Mihai Stoica, fascinat de evoluția lui Ștefan Târnovanu: „Când l-am văzut prima dată, credeam că nu are perspective!”

Mihai Stoica a recunoscut că este fascinat de evoluția lui Ștefan Târnovanu la FCSB față de momentul în care ajunsese la club.
26.01.2023 | 08:27
Mihai Stoica fascinat de evolutia lui Stefan Tarnovanu Cand lam vazut prima data credeam ca nu are perspective
Mihai Stoica, fascinat de evoluția lui Ștefan Târnovanu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a povestit că în momentul în care l-a văzut la primele antrenamente pe Ștefan Târnovanu, a considerat că acesta nu poate face față la un club de talia FCSB-ului.

Mihai Stoica, fascinat de evoluția lui Ștefan Târnovanu

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Ștefan Târnovanu, fiind fascinat de evoluția sa de când a ajuns la FCSB, fiind de părere că un mare merit trebuie să i se acorde lui Marius Popa, antrenorul cu portarii al echipei:

ADVERTISEMENT

„Eu știu cum a venit Târnovanu la noi, iar la cum s-a prezentat nu credeam că există perspective. El a crescut extraordinar de mult când a început să colaboreze cu Marius Popa. Lui i s-a mărit contractul abia la începutul sezonului ăsta.

E adevărat ce a spus Edi Stăncioiu când povestea că la 30 de ani a învățat ce înseamnă portărie. Pentru că așa e, când ești mic ți se trage la poartă, nu face nimeni tactică cu portarii”.

ADVERTISEMENT

„Și Arlauskis când a venit la Unirea Urziceni a venit cu niște carențe imense. Bogdan Stelea, care era portarul titular al echipei, l-a luat de-o parte și l-a învățat portărie, chiar dacă era și Stângaciu acolo”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

  • 22 de ani are Ștefan Târnovanu

În 2020, FCSB îl transfera pe Ștefan Târnovanu de la Poli Iași

În perioada de mercato de iarnă a sezonului 2019/2020, Ștefan Târnovanu era transferat de FCSB de la Poli Iași în schimbul sumei de 350.000 de euro, însă era lăsat împrumut până la finalul sezonului în „Copou”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Ștefan Târnovanu încă de când a semnat actele cu FCSB, iar acesta a detaliat cât de surprins a fost să semneze cu vicecampioana României.

Acum, Ștefan Târnovanu a ajuns titularul FCSB-ului, având în actualul sezon nu mai puțin de 31 de meciuri jucate în toate competițiile. Totodată, din postura de titular al „roș-albaștrilor”, Târnovanu a ajuns și la naționala mare a României, pentru care a debutat în meciul amical cu Republica Moldova, scor 5-0.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „1x” la meciul FCSB – Farul Constanța!