Sport

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Billel Omrani după escapada în cluburi: „Nu are de ce să fie amendat!”

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Billel Omrani, care a fost surprins petrecând în cluburi, deși este accidentat.
13.03.2023 | 23:03
Mihai Stoica ii ia apararea lui Billel Omrani dupa escapada in cluburi Nu are de ce sa fie amendat
Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Billel Omrani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că fotbalistul francez a avut câteva zile libere, motiv pentru care nu va primi nicio amendă din partea clubului, explicând și că nu știe exact când au fost făcute pozele.

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Billel Omrani

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Billel Omrani, care a fost surprins două seri la rând mergând să petreacă în cluburi: „El e singur în București, dar nu știu când au apărut pozele și când au fost făcute, că nu e timer la poze.

ADVERTISEMENT

Se poate minți mult. Prima dată m-au deranjat, după care am început să râd. Poți să ajungi să acționezi în instanță, pentru că altfel nu ai cum. E ultima problemă pe care o am la momentul respectiv”.

„Ar fi o problemă să piardă nopțile, dar el a avut liber ieri și alaltăieri. Un jucător care a comis-o așa, a zburat când a plecat din cantonament, nici nu se pune problema. La fel a fost și cu Bonfim și cu Ricardo. N-are de ce să ia amendă dacă el a fost liber”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a venit în vară la FCSB, din postura de jucător liber de contract, iar de atunci a jucat 16 meciuri în toate competițiile pentru vicecampioana României, reușind să înscrie 2 goluri și să ofere 2 pase decisive.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com

MM Stoica și-ar dori ca Alex Chipciu să revină la FCSB

Mihai Stoica a continuat și a analizat partida dintre CFR și Universitatea Cluj, remarcându-l din echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, pe Alex Chipciu, fostul fotbalist al FCSB-ului, despre care a spus că și-ar dori să revină la echipă:

ADVERTISEMENT

„Chipciu e catalizatorul lui U Cluj. S-a dezvoltat enorm Chipciu în ultima perioadă și arată că poate să joace încă la cel mai înalt nivel. Mi-ar plăcea să revină într-o zi la noi.

La ce am discutat cu el în ultima vreme, iar eu o perioadă n-am vorbit cu el, s-a dezvoltat enorm și știe tot ce înseamnă stil de viață sănătos. Își poate prelungi viața sportivă cu câțiva ani și poate fi un model pentru cei tineri”.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a ajuns la Universitatea Cluj în vară, liber de contract după despărțirea de CFR, iar din acel moment a devenit un jucător de bază al „șepcilor roșii”. Acesta a jucat în 28 de meciuri pentru U Cluj, în toate competițiile, reușind să ofere o pasă decisivă.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Alex Chipciu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT