Sport

Mihai Stoica îl desființează și el pe Kyros Vassaras, după ce grecul i-a cerut scuze lui CFR Cluj: „Nu știu ce e mai grav”

Mihai Stoica l-a atacat pe Kyros Vassaras. Președintele CCA a fost desființat de Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA. Comunicatul grecului i-a scos din sărite pe oficialii FCSB.
18.12.2023 | 14:31
Mihai Stoica il desfiinteaza si el pe Kyros Vassaras dupa ce grecul ia cerut scuze lui CFR Cluj Nu stiu ce e mai grav
Mihai Stoica l-a atacat dur pe Kyros Vassaras după ce grecul și-a cerut scuze public CFR-ului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a desființat pe Kyros Vassaras, după ce președintele CCA le-a cerut scuze public celor de la CFR Cluj prin intermediul unui comunicat. Grecul a anunțat măsuri pentru arbitrii care au validat golul al doilea marcat de Sepsi în duelul cu CFR Cluj dintr-o poziție de ofsaid.

Mihai Stoica îl desființează și el pe Kyros Vassaras, după ce grecul i-a cerut scuze lui CFR Cluj: „Nu știu ce e mai grav”

Kyros Vassaras a analizat faza controversată din finalul meciului Sepsi – CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 20-a din SuperLiga. Damașcan a înscris al doilea gol în minutul 85, iar reușita a fost analizată și validată din camera VAR. Totuși, reluările au arătat un ofsaid la Rondon în construcția fazei.

ADVERTISEMENT

Ulterior, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor și-a cerut scuze public prin intermediul unui comunicat, mărturisind că este vorba despre o eroare de arbitraj. După ce Gigi Becali l-a desființat pe Vassaras în direct la FANATIK SUPERLIGA, a venit rândul lui Mihai Stoica să iasă la atac.

„Nu știu ce e mai grav, o eroare comisă de un tehnician VAR (tehnician, nu arbitru!) sau un comunicat la câteva ore după asta, în condițiile în care după alte zeci de greșeli grave ai tăcut și în scris”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îl trage la răspundere pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica face referire la fazele în care FCSB a fost dezavantajată de anumite decizii ale arbitrilor, însă Kyros Vassaras nu a ieșit cu un mesaj pentru a clarifica fazele controversate. Cel mai recent exemplu este golul anulat al lui Florinel Coman în derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1.

„Șeptarul” liderului din SuperLiga a marcat în startul reprizei secunde cu un șut fabulos de la distanță. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, însă George Găman a intervenit din camera VAR și l-a chemat la margine pe „central”.

ADVERTISEMENT

Totul, pentru a revedea un presupus fault al lui Valentin Crețu asupra lui Otele în construcția fazei. Ulterior, Sebastian Colțescu le-a anulat reușita „roș-albaștrilor”. Darius Olaru a avut un mesaj acid după FCSB – Hermannstadt 3-0, precizând că „trebuia să fim la 8 puncte de CFR Cluj de etapa trecută”.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Kyros Vassaras la Fanatik SuperLiga: „E o gânganie, un obraznic!”

Gigi Becali l-a acuzat pe Kyros Vassaras că o favorizează pe CFR Cluj. În direct la FANATIK SUPERLIGA, patronul de la FCSB a avut un discurs extrem de dur la adresa președintelui CCA.

ADVERTISEMENT

„Mesajul este așa: ‘Bă, nu mă interesează, scoateți mingea din poartă. Cum ați scos-o, puteți să o scoateți iar’. Nu să nu ia FCSB-ul titlul, pe el nu-l interesează FCSB. Pe el îl interesează CFR Cluj, să fie scoasă mingea din poarta lor.

Eu spun un lucru. Chiar dacă arbitrează el sau se face portar și chiar dacă lovește mingea cu capul, noi tot luăm campionatul. Așa vrea Dumnezeu, Dumnezeu face dreptatea.

Nu contează un Vassaras pentru Dumnezeu. Ce este Vassaras pentru Dumnezeu? O furnică, gânganie, nici atât măcar. Este un punct de praf, ce contează? Asta este, nu avem ce să facem. E regretabil că așteptăm ca un străin să ne batjocorească”, a tunat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.83 este cota pentru „NG” la meciul Poli Iași - FCSB