Sport

Mihai Stoica, încântat de venirea lui Siyabonga Ngezana la FCSB: „Nu există fundaș ca el în campionatul nostru!”.

Mihai Stoica este încântat de transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB, despre care a spus că este diferit față de toți fundașii centrali din România.
16.06.2023 | 21:05
Mihai Stoica incantat de venirea lui Siyabonga Ngezana la FCSB Nu exista fundas ca el in campionatul nostru
Mihai Stoica, încântat de venirea lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eju
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României nu își face probleme în privința fundașului sud-african, explicând ce își dorește acum Gigi Becali de la un fundaș central, spre deosebire de sezonul precedent. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB.

Mihai Stoica, încântat de venirea lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Mihai Stoica este încântat de venirea lui Siyabonga Ngezana la FCSB, pe care l-a lăudat și despre care a spus că nu se poate compara cu niciun fundaș central din prima ligă: „Îi distruge Talpan pe șefii lui Kaizer Chiefs că ne-au spus Steaua. Mie mi-era frică să nu se fi aflat că îl vrem, pentru că eram în luptă cu alte trei cluburi.

ADVERTISEMENT

În perioada asta, mulți agenți trimit propuneri. Eu triez, mai departe, portretul robot l-a făcut Gigi. Vrea un fundaș central care știe să construiască, nu mai vrea fundași centrali care să câștige duelurile aeriene ca anul trecut și eu cred că mi-am făcut foarte bine treaba cu Tamm”.

„Dintre toți fotbaliștii pe care i-am văzut, el este cel care pare cel mai aproape de ce ne dorim noi. Nu e un nivel foarte slab în Africa de Sud, am văzut interesanți acolo. N-am fost doar eu cel care l-a urmărit.

ADVERTISEMENT

E riscant puțin pentru că nu a jucat în Europa până acum, dar sunt și alții care au fost la fel. E diferit față de jucătorii pe care i-am avut. Trebuie să urgentăm lucrurile pentru permisul de ședere.

Durează 2 săptămâni până vine aici. Am vorbit cu Vali Argăseală să încerce să facă ceva să vină mai repede, să facă deplasarea cu noi în Olanda”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„E un transfer mai riscant, pentru că n-a jucat în Europa!”

„E un transfer mai riscant că n-a jucat în Europa, dar se pliază pe ce a vrut Gigi. E fundaș de picior drept, joacă în partea dreaptă, nu joacă la alibi, mie mi-a plăcut, ce să spun mai mult de atât.

Oaidă a costat 950.000 de euro, așa că la Gigi sumele astea sunt obișnuite. Al doilea stoper e jucător de națională, dar nu e Rus, e tot străin din străinătate.

ADVERTISEMENT

El e sud-african, precum antrenorul nostru, care e născut în Africa de Sud. Nu ocupă loc de extracomunitari, toți africanii nu ocupă locuri de extracomunitari”, a continuat MM Stoica.

„Are 1,88, știe cu mingea. Campionatul intern, cu scuze de rigoare, nu are jucători de tipul acesta. Andre Duarte părea că poate să construiască, nu părea că-l deranjează mingea. Dican e lent, ăsta e rapid. E mai aproape de Chiricheș”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: