Sport

Mihai Stoica, intrigat de alegerile lui Edi Iordănescu pentru Columbia – România: ”Mă surprinde că nu e titular în niciun meci”

Mihai Stoica s-a arătat surprins de alegerile făcute de Edi Iordănescu pentru echipa de start la meciul amical Columbia - România.
26.03.2024 | 21:49
Mihai Stoica intrigat de alegerile lui Edi Iordanescu pentru Columbia  Romania Ma surprinde ca nu e titular in niciun meci
Mihai Stoica s-a arătat surprins de alegerile făcute de Edi Iordănescu pentru echipa de start la meciul amical România - Columbia. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, selecționerul a făcut nu mai puțin de 7 schimbări în primul ”11” față de remiza de acum 4 zile cu Irlanda de Nord (1-1) de pe Arena Națională.

Edi Iordănescu l-a surprins pe Mihai Stoica cu echipa aleasă pentru România – Columbia

În momentul în care a văzut echipa pe care Edi Iordănescu a decis să o alinieze la partida amicală România – Columbia, Mihai Stoica a rămas uimit de faptul că atacantul Denis Drăguș este și de această dată pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

”Poate că acest meci este gândit cumva la fel ca cel cu Belgia și ai nevoie de un anumit profil de jucători. Văd că unii seamănă. Între Moruțan, Man și Ianis Hagi, cei trei de pe poziția aceea, Moruțan e singurul de explozie, care poate face ambele faze mai bine.

Între Coman, Mihăilă și Drăguș… aici mă surprinde că Drăguș nu e titular în niciun meci, ținând cont de forma în care se află”, a declarat managerul general al celor de la FCSB, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, nemulțumit că Ianis Hagi e rezervă

Fostul mare internațional Gică Popescu este de acord numeroasele schimbări efectuate de Edi Iordănescu în echipa de start pentru jocul împotriva Columbiei, însă nu înțelege de ce Ianis Hagi nu și-a găsit locul în primul ”11”.

”Sunt normale aceste schimbări, la aceste 2 jocuri Iordănescu vrea să vadă la lucru cât mai mulți jucători. Să facă această rotație și să aleagă. 7 jucători noi, ne așteptam la acest lucru. Vor intra jucători și pe parcursul jocului.

ADVERTISEMENT

Să sperăm că vom face un meci bun, că această națională calificată va ajunge la forma sportivă cât să spere la rezultatele dorite. Toată lumea vorbește de ieșirea din grupă la Euro, nu va fi ușor. Avem o grupă aparent ușoară.

Sincer, mă așteptam ca Ianis Hagi să fie titular pentru că am văzut declarațiile făcute că va schimba mulți jucători. Iată că Ianis nu intră în cele 7 schimbări, dar sunt sigur că va intra pe parcurs”, a spus Gică Popescu, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

După ce acum 4 zile a terminat la egalitate pe Arena Națională cu Irlanda de Nord, naționala României joacă un nou amical împotriva reprezentativei Columbiei, pe Civitas Metropolitano din Madrid.

ADVERTISEMENT