Sport

Edi Iordănescu a făcut 7 schimbări în echipa de start a României contra Columbiei! Cum arată primul „11” pentru amicalul de la Madrid

Edi Iordănescu abordează amicalul contra Columbiei într-o notă total diferită față de meciul de pregătire cu Irlanda de Nord (1-1). Selecționerul a dictat numeroase schimbări.
26.03.2024 | 21:00
Edi Iordanescu a facut 7 schimbari in echipa de start a Romaniei contra Columbiei Cum arata primul 11 pentru amicalul de la Madrid
Edi Iordănescu a făcut modificări importante în echipa de start a României pentru duelul împotriva Columbiei. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
26-03-2024
19:05

Edi Iordănescu a făcut 7 schimbări în echipa de start a României în meciul contra Columbiei

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Edi Iordănescu a făcut nu mai puțin de 7 schimbări în echipa de start a României la meciul amical contra Columbiei față de remiza cu Irlanda de Nord (1-1) de pe Arena Națională. 

România va debuta în 4-3-3 împotriva Columbiei cu Horațiu Moldovan titular între buturile naționalei pe Civitas Metropolitano. Linia de fundași este alcătuită din Rațiu, Drăgușin, Burcă și Opruț. 

La mijlocul terenului își vor face apariția „veteranii” Nicolae Stanciu și Răzvan Marin alături de Marius Marin. „Tricolorii” îi au în ofensivă pe Olimpiu Moruțan, Denis Alibec și Valentin Mihăilă. 

Echipa de start a României:  H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Mihăilă.

Echipa de start a Columbiei: C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba.

Edi Iordănescu și-a făcut planurile pentru amicalul de lux contra Columbiei, marți, 26 martie, ora 21:30. Duelul de pe Civitas Metropolitano din Madrid va fi abordat într-o notă ofensivă de selecționerul României. Din informațiile FANATIK, Iordănescu Jr. a schimbat formula de start și a efectuat nu mai puțin de 7 schimbări față de duelul cu Irlanda de Nord.

Edi Iordănescu schimbă formula de start contra Columbiei!

România are parte de un test important înainte de EURO 2024. „Tricolorii” o înfruntă pe Columbia, cea mai în formă națională a lumii, care are moralul ridicat după victoria cu Spania, scor 1-0. Edi Iordănescu a strâns rândurile după prestația ștearsă cu Irlanda de Nord și vrea să abordeze total diferit duelul cu naționala mult mai valoroasă a Columbiei.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, România va debuta în 4-3-3 împotriva Columbiei. În remiza cu Irlanda de Nord, selecționerul a început într-un 4-2-3-1, iar „tricolorii” nu au putut să desfacă apărarea disciplinată și agresivă a naționalei lui Michael O’Neill.

De altfel, Edi Iordănescu și-a anunțat intenția de a rula jucătorii convocați la naționala României pentru acțiunea de la finalul lunii martie. Totodată, selecționerul a fost nevoit să-și schimbe deciziile după accidentările lui Nicușor Bancu, Vasile Mogoș și Florin Tănase, anunțate în exclusivitate de FANATIK. Cel din urmă a făcut deplasarea la Madrid.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu face 7 schimbări față de amicalul de la București

Din informațiile FANATIK, Edi Iordănescu va face nu mai puțin de 7 schimbări în echipa de start a României pentru amicalul cu Columbia față de duelul cu Irlanda de Nord. Singurii jucători care vor fi titulari contra Columbiei, așa cum s-a întâmplat pe Arena Națională sunt stoperii Radu Drăgușin și Andrei Burcă, dar și și „veteranii” de la națională Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.

Titularul în poarta naționalei României în amicalul contra Columbiei va fi Horațiu Moldovan. Astfel, portarul transferat în iarna trecută la Atletico Madrid de la Rapid, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, va bifa prima apariție într-un meci pe Civitas Metropolitano, noua sa casă.

ADVERTISEMENT

Momentul vine cum nu se poate mai bine pentru Horațiu Moldovan. Fostul portar al Rapidului, titular în preliminariile EURO 2024 între buturile naționalei României, nu a apucat să debuteze în tricoul noii sale echipe.

Deian Sorescu îi ia locul lui Cristi Manea în amicalul din Spania

Cristi Manea a fost criticat pentru evoluția din meciul cu Irlanda de Nord. Fundașul dreapta de meserie de la CFR Cluj a fost introdus de Edi Iordănescu în partea stângă a apărării, însă soluția aleasă de selecționer nu a fost deloc convingătoare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Deian Sorescu va fi introdus titular în partea stângă a defensivei la duelul contra Columbiei. În partea dreaptă va fi titular Andrei Rațiu, care îi ia locul accidentatului Vasile Mogoș. În zona mediană își vor face apariția Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Marius Marin.

Din cei 3 mijlocași, doar Marius Marin nu a fost titular în meciul de pregătire cu Irlanda de Nord. În ceea ce privește zona ofensivă, Edi Iordănescu va miza pe Olimpiu Moruțan, Denis Alibec și Denis Drăguș.

George Pușcaș, Florinel Coman sau Dennis Man, titulari cu Irlanda de Nord, vor începe meciul pe banca de rezerve. Iată cum ar putea arăta primul „11” al României în amicalul contra Columbiei: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – Stanciu, M. Marin, R. Marin – Moruțan, Alibec, Drăguș. 

Echipa de start a României în amicalul cu Irlanda de Nord (1-1): Niță – Mogoș, Drăgușin, Burcă, Manea – R. Marin, Cicâldău – Man, Stanciu, Coman – Pușcaș.

ADVERTISEMENT