Sport

Mihai Stoica, ironii înainte de FCSB – CFR Cluj: „Se vor baricada cu noi! Nu sunt obișnuiți să joace pe un stadion plin”

Mihai Stoica a lansat o serie de ironii înaintea duelului restant dintre FCSB și CFR Cluj, spunând că jucătorii campioanei României nu sunt obișnuiți să joace cu fani în tribune.
13.12.2022 | 17:20
Mihai Stoica ironii inainte de FCSB  CFR Cluj Se vor baricada cu noi Nu sunt obisnuiti sa joace pe un stadion plin
Mihai Stoica, ironii înainte de FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că patronul Gigi Becali a anticipat faptul că CFR Cluj se va încurca la meciul cu Botoșani și chiar a spus că va primi un gol în prelungirile confruntării.

Mihai Stoica, ironii înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica a fost ironic la adresa CFR-ului înaintea duelului cu FCSB, râzând de asistența redusă pe care campioana României o are în general la meciurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali a spus că nu bate CFR-ul la Botoșani. Mi-a spus că o să egaleze târziu ca să nu aibe CFR-ul timp să dea gol. Nu am de ce să inventez.

CFR se va baricada cu noi, așa cred. Sper să fie măcar 10-15.000 de spectatori, ar fi suficienți ca să facă o presiune teribilă pentru CFR, pentru că ei joacă mai mereu cu stadionul gol. Joacă cu stadionul plin atunci când noi jucăm cu ei”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Omrani nu e deloc capricios!”

MM Stoica a vorbit și despre Billel Omrani, fostul jucători al CFR-ului, care a reușit să „spargă gheața” și a marcat primul gol pentru FCSB de la venire în meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-0:

„Nu e genul de fotbalist care să se streseze că nu a marcat de nu știu cât timp. El fie că e titular sau că intră în minutul 88, joacă la fel. Nu e deloc capricios, chiar dacă așa părea de la distanță”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a făcut o comparație și între Malcom Edjouma și Boban Nikolov, explicând că o bancă bună de rezerve îți poate asigura titlul de campioană.

„Edjouma e un jucător incredibil, care ne ajută mult pe fază ofensivă. Boban Nikolov e mănă sigur, e un jucător cu experiență, joacă la echipa națională, exact asta era și explicația mea.

ADVERTISEMENT

Banca te poate face campion”, este de părere managerul general al vicecampioanei României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT