Fotbal international

Mihai Stoica, reacție virulentă după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială: ”N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri”. Foto

Mihai Stoica a fost un critic al Braziliei încă de la startul Cupei Mondiale, iar eliminarea din sferturile de finală a fost un motiv în plus de a-i ironiza.
09.12.2022 | 22:59
Mihai Stoica reactie virulenta dupa eliminarea Braziliei de la Cupa Mondiala Na mai apucat dansatorul sef sa bata penalty in figuri Foto
Mihai Stoica a fost un critic al Braziliei încă de la startul Cupei Mondiale, iar eliminarea din sferturile de finală a fost un motiv în plus de a-i ironiza. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Selecționata ”carioca” a fost luată în bâză pe rețelele de socializare după ce a fost învinsă de Croația la loviturile de departajare.

Eliminarea Braziliei, motiv de glume pentru Mihai Stoica

Mihai Stoica a reacționat ironic după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială și a râs de jucătorii sud-americani. Cel mai ”tăvălit” jucător al ”selecao” a fost Neymar, în ciuda faptului că  acesta a marcat și a egalat recordul de goluri la națională deținut de Pele.

ADVERTISEMENT

”No dancing tonight? Nu-mi plac circarii… n-ai cum să exersezi dansul ăla grețos dacă respecți fotbalul și adversarul. Când am spus că e o echipă de măscărici, făceau mișto de mine ‘specialiștii’”, a scris managerul general al FCSB, pe contul de Facebook.

Apoi l-a luat în colimator pe superstarul Neymar, care nu a mai apucat să bată la loviturile de departajare, deoarece Croația s-a impus cu 4-2 după ratările lui Rodrygo și Marquinhos.

ADVERTISEMENT

”N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri. Se pusese ultimul el, șugubăț mic. Nu e problemă, bate cu Chateauroux. Dacă-l lasă Mbappe”, a continuat Mihai Stoica.

De ce nu a câștigat Neymar niciodată Balonul de Aur

La scurt timp după aceste două postări, oficialul vicecampioanei României a revenit cu un nou mesaj în care a ținut să explice de ce este atât de pornit împotriva Neymar, jucător pe care îl consideră de talia lui Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”Am spus-o și o repet. Singurul fotbalist de 30+ care avea atu-uri tehnice și fizice pentru a se bate cu Messi și Cristiano a fost Neymar. Doar că i-a lipsit ceva. Nu viteză, nici fantezie sau inteligență tactică, ci respectul față de fotbal și adversar.

Când te antrenezi să dansezi, când ajungi la 30 ani fără să ai un echilibru pe care-l poți realiza întemeindu-ți o familie pentru că-ți place prea mult distracția, când te duci la Sephora să cauți ultimele vopsele de păr, nu-ți mai aștepta rândul la Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

E rezervat pentru Mbappe. Pentru că el are tot ce trebuie. Iar Haaland – singurul care l-ar fi putut concura – n-are echipă națională. Care echipă națională Neymar ar fi avut-o dacă n-o combina cu naționala de samba”, a scris Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT