Fotbal international

Mihai Stoica l-a ironizat pe Cristiano după ce starul și-a etalat noua frizură: ”Ronaldo, după 6 luni în Vaslui”

31.12.2019 | 09:15
Mihai Stoica la ironizat pe Cristiano dupa ce starul sia etalat noua frizura Ronaldo dupa 6 luni in Vaslui
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez și-a etalat noua frizură.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 6.90 este cota pentru ”0-0 scor corect” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a ironizat pe Cristiano după ce starul și-a etalat noua frizură

Atacantul echipei Juventus Torino a fost prezent în urmă cu două zile la Dubai, acolo unde a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului la gala Globe Soccer Awards, și a surprins asistența cu noul său look. Portughezul și-a prins părul la spate într-o scurtă coadă.

Aparția portughezului a șocat lumea întreagă, iar comentariile pro și contra nu au întârziat să apară. Una dintre ele a venit de la Mihai Stoica, care a ținut să-l ironizeze pe Cristiano: ”Ronaldo, după 6 luni în Vaslui”, a scris oficialul FCSB la o poză cu portughezul postată pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo după 6 luni la Vaslui.

Gepostet von Mihai Stoica am Montag, 30. Dezember 2019

Ronaldo, bijuterii de peste 600.000 de euro

Pe lângă noua frizură, Cristiano Ronaldo a atras atenția la gala Globe Soccer Awards și cu bijuteriile sale. El a puratat accesorii în valoare de 630.000 de euro la evenimentul din Dubai.

Ceasul purtat de starul lui Juventus este un model Rolex ”GMT-Master II” placat cu aur, care costă 380.000 de euro. Pe aceeași mână, el a mai purtat două inele de aur cu diamant, primul în valoare de 200.000 de euroiar cel de-al doilea doar 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, moment inedit în Dubai

Cristiano Ronaldo a oferit un moment frumos pentru micuțul Ali Turganbekov, un băiat din Kazahstan care s-a născut fără picioare. Starul lui Juventus a avut un schimb de pase cu puștiul care demonstrează întregii lumi că pasiunile nu au limite.

Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care i-a mulțumit lui Ali Turganbekov pentru timpul în care s-au distrat.

ADVERTISEMENT

Djokovic, elevul lui Ronaldo

În vârstă de 34 de ani, Cristiano Ronaldo recunoaște că va mai evolua atâta timp cât condiția fizică îi va permite asta, iar ulterior speră ca sănătatea să-i permită să ia parte la  noi provocări. Una dintre ele ar fi cinematografia.

Detenta impresionantă a lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Sampdoria, câștigat de Juventus cu 2-1 pe stadionul ”Luigi Ferraris”, i-a adus lusitanului un elev în sala de antrenament. Novak Djokovic, unul dintre cei mai mare tenismeni din istorie, i-a cerut lui Ronaldo câteva lecții în privința detentei.

ADVERTISEMENT
Tags: