Sport

Mihai Stoica lămurește problema antrenamentelor la FCSB: „E o prostie!”

Mihai Stoica a lămurit problema antrenamentelor de la FCSB, spunând că mereu există intensitate și că este o prostie ce s-a zvonit.
24.08.2023 | 21:20
Mihai Stoica lamureste problema antrenamentelor la FCSB E o prostie
Mihai Stoica lămurește problema antrenamentelor la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că a avut o discuție și cu Damjan Djokovic, care i-a mărturisit că nu a discutat nimic cu Șumudică despre antrenamente și intensitatea lor.

Mihai Stoica lămurește problema antrenamentelor la FCSB

Mihai Stoica a lămurit problema intensității antrenamentelor la FCSB, explicând că este o prostie imensă care i-a fost transmisă lui Gigi Becali:  „Nu există așa ceva!

ADVERTISEMENT

Noi dacă facem 1 oră și 45 de minute antrenamente, face Hagi 3 ore jumate? Cine i-a spus asta lui Gigi… e o prostie imensă, nu se poate așa ceva. Deci antrenamentele cu Neubert au toate intensitate.

Să vă explic! Un jucător în care am mare încredere, cu care am discutat de la venirea din Olanda, este Djokovic. Că tot a spus Șumudică despre Djokovic că i s-a plâns că nu face antrenamente.

ADVERTISEMENT

L-am chemat la mine în birou, am stat o oră cu el, mi-a spus că e surprins de intensitatea antrenamentelor și mi-a zis o chestie că are senzația că unii jucători sunt prea sensibili”.

„Djokovic n-a vorbit cu Șumudică!”

„Mi-a spus că aici trebuie să fie câine, să te dedici total. El n-a vorbit cu Șumudică de mult timp, deci nu se pune problema să fi vorbit cu el. El e un om care dacă are de spus ceva, spune, nu se ascunde.

ADVERTISEMENT

Alex Băluță, de exemplu, mi-a spus că mai are nevoie de timp, pentru că la noi se lucrează mult mai tare decât cu ce era el obișnuit în Ungaria.

Eu văd toate antrenamentele, nu există antrenamente fără intensitate. Nu cred că e vreun jucător nemulțumit, nimeni nu a schițat nicio nemulțumire”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„E posibil ca cineva care are un interes și care bagă bățul prin gard să-i spună lui Gigi că vorbește el cu jucătorii și că se plâng ei pe la telefon”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT