Sport

Mihai Stoica, laude pentru Marcel Ciolacu: „Sportul a fost o prioritate”

Mihai Stoica l-a lăudat pe Marcel Ciolacu și a spus că pentru prima dată a simțit că sportul este pus pe primul loc de politicieni.
21.11.2023 | 21:00
Mihai Stoica laude pentru Marcel Ciolacu Sportul a fost o prioritate
Mihai Stoica, laude pentru Marcel Ciolacu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că premierul României a făcut o prioritate din sport și a mai vorbit despre cum trebuie România să abordeze meciul cu Elveția.

Mihai Stoica, laude pentru Marcel Ciolacu

Mihai Stoica l-a lăudat pe Marcel Ciolacu, spunând că simte pentru prima dată că sportul este o prioritate pentru politiceni: „Nu mă pricep la politică, dar s-au făcut pași pentru ajutorarea fotbalului, s-au făcut stadioane.

ADVERTISEMENT

Noi nu am avut stadioane, politicul era complet dezinteresat de fotbal înainte. Nu știu de ce vă miră că a venit Ciolacu în cantonament, că asta s-a întâmplat mereu”.

„Când președintele Franței e în vestiar, de ce nu e o problemă? Eu simt că pentru prima dată sportul a fost o prioritate. Cel puțin dacă vorbim despre Marcel Ciolacu, să nu uităm că am fost lăsați să jucăm pe Ghencea.

ADVERTISEMENT

Totul s-a făcut prin ajutorul lui Marcel Ciolacu. Nu mă pricep la politică, dar pot spune că oamenii ăștia chiar au făcut ceva”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Flacăra arde și arde frumos!”

„Noi ar trebui să învățăm multe din meciul cu Israel. Poate că dacă nu primeam gol, nu reușeam să mai jucăm atât de bine. Ăsta nu e meci de calificare.

ADVERTISEMENT

Dacă luăm un egal chinuit, nu cred că lumea ar fi mulțumită. Dacă am ataca, ar plăcea publicului, emulația trebuie păstrată. Flacăra arde și arde frumos”, a mai spus Mihai Stoica.

„De lăudat, trebuie să lauzi! Pentru că nu ne-am mai calificat de opt ani. Cu ce să exagerezi? Ne recomanda mai mult decât Kosovo, Belarus sau Andorra.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mai discut despre meciuri, că dacă le iau la puricat, mai las niște laude pe drum. În 2016, după ce ne-am calificat la EURO, am auzit că o să urmeze ceva mare, n-a urmat nimic.

Acum sper să urmeze ceva, poate o calificare la Campionatul Mondial, ca să pot să mai cred. Dacă nu se întâmplă nimic și iar stăm degeaba opt ani, nu mai contează atât de mult calificarea asta”, a spus și Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT