Sport

Mihai Stoica, mesaj de Lăsata Secului pentru rivalele FCSB-ului: „Sănătate, pace sufletească și…”

Mihai Stoica a postat un mesaj pe Facebook înainte de Lăsata Secului. Vizați au fost inclusiv adversarii FCSB-ului.
14.11.2023 | 22:26
Mihai Stoica mesaj de Lasata Secului pentru rivalele FCSBului Sanatate pace sufleteasca si
Mihai Stoica, mesaj de Lăsata Secului pentru rivalele FCSB-ului: „Sănătate, pace sufletească și...” FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este cunoscut și pentru faptul că e activ pe rețelele de socializare. Oficialul celor de la FCSB a postat un mesaj cu „dedicație” înainte de Lăsata Secului. Postul Crăciunului începe miercuri, 15 noiembrie.

Mihai Stoica, mesaj de Lăsata Secului: „Să ne regăsiți la finalul sezonului pe aceeași treaptă”

Chiar dacă a avut o serie de rezultate mai slabe, FCSB a rămas pe primul loc în SuperLiga și după prima etapă din returului sezonului regulat. Roș-albaștrii au un avans de trei puncte față de principala urmăritoare, CFR Cluj, și patru față de Rapid, ocupanta locului 3.

ADVERTISEMENT

Marți, 14 noiembrie, cu câteva ore înainte de „Lăsata Secului”, Mihai Stoica a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj atât pentru fanii liderului, cât și pentru rivalele roș-albaștrilor.

„Post cu folos tuturor, nu numai roș-albaștrilor! Sănătate, pace sufletească și să ne regăsiți la sfârșitul sezonului pe aceeași treaptă!”, a scris managerul general al celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoica
Mihai Stoica, mesaj de Lăsata Secului. FOTO: Facebook Mihai Stoica

Zece victorii, patru remize și două eșecuri, acestea sunt rezultatele vicecampioanei en-titre în acest sezon de SuperLiga. După pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, FCSB va juca în „Derby de România”. Meciul cu Dinamo e programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30.

Fanii FCSB, bilete pentru derby-ul cu Dinamo

Tot marți, 14 noiembrie, fanii FCSB au aflat că pot cumpăra bilete la derby-ul cu Dinamo. Fanii echipei antrenate de Elias Charalambous vor beneficia de aproximativ 8000 de tichete la partida care se va disputa pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

Ultrașii roș-albaștrii vor sta în Peluza Sud a celui mai mare stadion țară, acolo unde obișnuiesc să stea și să își încurajeze favoriții și când FCSB este gazdă. Prețul unui tichet, care poate fi achiziționat de pe site-ul bilete.ro, este de doar 25 RON.

„Singurii cu care ne-am înțeles și am respectat protocolul au fost între noi și Dinamo. Dacă Dinamo vrea toată peluza, le dăm toată peluza. Pentru că noi, dacă jucam pe Ghencea cu ei la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Eu am discutat cu băieții de acolo să le dăm toată peluza și noi, când jucăm la ei, să ne dea toată peluza. Adică oameni care au un cuvânt de spus în fața conducerii. În momentul în care noi ne înțelegem.

Și Gigi a spus că vă dă Mustață câte vrea el, eu nu mă bag. În momentul în care eu mă bag între suporteri și există vreo neînțelegere… eu nu vreau să se ajungă la așa ceva. Eu mă înțeleg cu galeria adversă”, a declarat Gheorghe Mustață în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”2” la meciul Dinamo - FCSB