Sport

Vizită surpriză la antrenamentul naționalei României. Marcel Ciolacu, discurs după calificarea la Euro 2024

Marcel Ciolacu a ținut să vină la antrenamentul echipei naționale a României dinaintea meciului cu Elveția pentru a-i felicita personal pe jucători după calificarea la Euro 2024.
20.11.2023 | 21:38
Marcel Ciolacu i-a vizitat pe „tricolori” la ultimul antrenament înaintea meciului cu Elveția
ADVERTISEMENT

Cele două naționale și-au asigurat biletele pentru Euro 2024, însă partida de pe Arena Națională are o miză uriașă. Cine câștigă, cu amendamentul că România are și varianta egalului, va termina grupa pe primul loc și va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru turneul final.

Marcel Ciolacu, prezent la antrenamentul naționalei României

Echipa națională a României a susținut luni seară ultimul antrenament înaintea întâlnirii cu Elveția, care închide campania de calificare la 2024. La ședința de pregătire a ”tricolorilor” și-a făcut apariția și prim-ministrul Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 20:00, premierul a venit în cantonamentul ”tricolorilor” de la Mogoșoaia. Cum jucătorii se aflau încă la antrenament pe teren, politicianul a luat loc în tribună și a urmărit cu interes ultimele 15 minute ale ședinței conduse de Edi Iordănescu.

Marcel Ciolacu, vizibil încântat de performanța reprezentativei noastre, s-a întreținut în tribune cu Răzvan Burleanu, președintele federației, cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, dar și cu alți oficiali de la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

Ciolacu a stat 30 de minute în cantonamentul ”tricolorilor”

După încheierea antrenamentului, premierul României a mers la hotelul din cadrul complexului de la Mogoșoaia și le-a ținut un scurt discurs jucătorilor și oamenilor din staff-ul tehnic al naționalei.

Marcel Ciolacu le-a mulțumit, le-a transmis că e mândru că s-au calificat și că au reușit iarăși să-i facă fericiți pe români. El le-a urat succes în meciul cu Elveția și speră că ”tricolorii” vor termina grupa pe locul 1.

ADVERTISEMENT

Jucătorii, plăcut surprinși de vizita prim-ministrului României la Mogoșoaia, l-au aplaudat după ce acesta și-a încheiat discursul. La aproximativ jumătate de oră după ce și-a făcut apariția, Marcel Ciolacu a plecat din cantonamentul ”tricolorilor”.

Ultimul meci al formației lui Edi Iordănescu din grupele pentru preliminariile Euro 2024 se joacă cu casa închisă. A fost o cerere record de bilete pentru România – Elveția și vor fi prezenți pe stadion peste 50.000 de oameni. Elvețienii au cerut doar 289 de bilete pentru acest duel.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a discutat despre această cerere record de bilete pentru jocul de pe Arena Națională. Oficialul FRF susține că astfel de dorință a suporterilor români de a veni să susțină echipa națională nu a existat până acum. El este de părere că “tricolorii” puteau să aducă pentru acest meci și 120.000 de oameni pe stadion.

ADVERTISEMENT
1,98 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „minutul primului gol al României: 28+” la meciul România - Elveția