Sport

Mihai Stoica, mesaj tăios pentru fanii Rapidului: ”Meci câștigat cu inima, pentru gestul lor dezgustător”

MM Stoica a postat un mesaj referitor la partida FCSB - Rapid 3-1 în care punctează două dintre resorturile determinării jucătorilor echipei pe care o manageriază.
07.11.2022 | 09:52
Mihai Stoica mesaj taios pentru fanii Rapidului Meci castigat cu inima pentru gestul lor dezgustator
Mihai Stoica i-a atacat pe fanii Rapidului pentru că nu au respectat minutul de reculegere dinaintea meciului și spune că jucătorii FCSB au câștigat meciul pentru fani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Derbyul FCSB – Rapid a fost tranșat de gazde cu 3-1, după un meci în care jucătorii conduși de Pintilii de pe bancă au impresionat prin determinare. MM Stoica, managerul FCSB, oferă și o explicație pentru aceasta prin intermediul unei postări făcute în această dimineață pe Facebook.

”Un meci câștigat pentru cei peste 27.000 steliști care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat”, spune Mihai Stoica

Rapid aborda derbyul după victoria contra campioanei. Decisă să țină pasul cu liderul din SuperLiga, Farul. În timp ce FCSB pornea din postura unei echipe care ieșise iar din zona play-off, după eșecul de la Cluj. Și nu numai.

ADVERTISEMENT

Rămasă fără Nicolae Dică, a cărui demisie a fost anunțată în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a cedat net, 0-3, cu West Ham, în ultimul meci din Conference League.

Există însă și un dar. Imediat după jocul cu englezii, Andrei Cordea și Risto Radunovic, ofereau o imagine a modului în care jucătorii lui FCSB urmau să abordeze meciul.

ADVERTISEMENT

”Rapid nu e favorită, jucăm acasă, în fața suporterilor noștri, și avem o echipă foarte bună”, a spus Cordea. În timp ce Radunovic, îl completa: ”Duminică avem un nou meci, un derby, care poate schimba în bine tot sezonul”.

Această determinare avea să se simtă în meciul cu Rapid. Iar în mesajul postat în această dimineață de Mihai Stoica, managerul geneal al FCSB, completează tabloul. Făcând referire și la fanii giuleșteni, pe care-i atacă tăios pentru comportamentul din startul meciului.

ADVERTISEMENT

”Un meci câștigat pentru cei peste 27.000 steliști care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat și care au extins Peluza Nord Steaua Oficial pe tot stadionul…

Un meci câștigat pentru Bassa (n.r- un fan FCSB decedat pe 3 noiembrie) și pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălțime, o partidă pe care n-o vor uita niciodată, și nu i-au respectat memoria, deși noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparține folclorului acestor meciuri, dar nu aude obscenitățile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră… Un meci câștigat cu inima…”, a scris Stoica.

ADVERTISEMENT

Cel care a avut și un mesaj pentru Octavian Popescu. Cel care a făcut cel mai bun meci din actualul sezon: ”Ai revenit exact când trebuia, copile! Nici n-aveai cum să n-o faci, când ai avut alături 10 luptători profesioniști”.

ADVERTISEMENT