Sport

Mihai Stoica anunță că Mihai Pintilii rămâne la FCSB: “O veste mai bună decât toate victoriile din derby”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Mihai Pintilii nu va mai pleca la echipa națională și va continua ca antrenor secund al lui Toni Petrea.
31.01.2022 | 11:34
Mihai Stoica anunta ca Mihai Pintilii ramane la FCSB O veste mai buna decat toate victoriile din derby
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mihai Pintilii ar putea pleca de la FCSB, iar fostul jucător a avut o întâlnire cu Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu pentru a se alătura echipei naționale a României.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat însă pe pagina lui oficială de Facebook că fostul căpitan al FCSB va rămâne în continuare antrenorul secund al lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii rămâne în cele din urmă la FCSB: „A trebuit să aleagă între oportunitate și loialitate”

Mihai Stoica a explicat că Mihai Pintilii a refuzat o șansă importantă pentru cariera lui și a decis să rămână la FCSB deși era dorit insistent de Edi Iordănescu în staff-ul lui la națională.

Meme a ținut să îi mulțumească fostului căpian al FCSB printr-o amintire de suflet: „Fotografia e veche, dar mai putem face. Multe. Și nu numai fotografii”.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB e convins că 9 din 10 oameni ar fi acceptat oferta FRF fără să stea pe gânduri, însă nu și Mihai Pintilii: „Citez un prieten comun. A trebuit să aleagă între oportunitate și loialitate. Alegere grea, probabil 99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu însă și al nostru”.

Mihai Stoica revendică păstrarea lui Mihai Pintilii ca pe un trofeu și e sigur că aceasta cântărește mai greu decât toate victoriile din derby: „Pinti rămâne cu noi. Pentru mine, asta e o veste mai bună decât toate victoriile din derby. Și au fost câteva, cu Pinti în teren, cu Pinti pe bancă…”.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, întâlnire cu Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu

FANATIK a aflat că Mihai Pintilii a fost aproape să plece de la FCSB după șase ani de zile, însă în cele din urmă a decis să refuze oferta, deși trebuia să aibă o ultimă întâlnire cu Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu.

Mihai Stoica a recunoscut această posibilitate și declara dezamăgit în urmă cu câteva zile: „E vorba despre Pintilii, ar fi o mare lovitură, e ca băiatul meu. Pe el îl dorește Edi. Știe foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor mai apropiat sau îndepărtat.

ADVERTISEMENT

Pe mine m-ar durea mult să plece, aș fi foarte dezamăgit, dar asta ar fi. El e foarte important în orice staff, Edi nu l-ar vrea dacă nu l-ar ști bine. Eu n-am vorbit cu Edi. Când a fost ideea mea să-l luăm pe Nae”.

Acum, pe mine nu m-a sunat nimeni, nu m-a căutat nimeni, înțeleg că discuțiile se poartă de câteva zile, dar asta e. Așa mi s-ar fi părut normal, dar asta e. Nu se termină antrenorii secunzi la Pintilii, dar merg mai departe, nu mă mai interesează, ce o fi o fi. Nu are licență, e cursant momentan”, a spus oficialul FCSB la Telekom Sport.

Mihai Pintilii, unul dintre motivele pentru care Șumudică nu a mai ajuns la FCSB

Una dintre condițiile lui Marius Șumudică pentru venirea la FCSB a fost să își aleagă în totalitate staff-ul, însă Gigi Becali i-a transmis că Mihai Pintilii va rămâne antrenor secund la echipă indiferent de cine va fi antrenor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Acest lucru nu i-a picat bine lui Șumudică, iar negocierile au eșuat. Alături de Pintilii, Șumi își dorea ca Thomas Neubert să părărească de asemenea echipa, lucru cu care Gigi Becali era până la urmă dispus să accepte. Însă nu când vine vorba și de Mihai Pintilii.

„Cu Pintilii e altceva. Și cu Șumudică când erau discuțiile i s-a spus că poate să vină cu 70 de secunzi, dar secundul numărul unu e Pintilii, cine vine trebuie să lucreze cu el. Oricum e foarte bun și foarte serios”, a confirmat MM Stoica


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT