Sport

MM Stoica îi dă replica lui Dan Petrescu: „Să își amintească victoria Unirii Urziceni cu Rangers!”

MM Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României s-a plâns că victoria CFR-ului cu Slavia Praga, scor 1-0, nu a fost mediatizată.
11.10.2022 | 09:00
MM Stoica ii da replica lui Dan Petrescu Sa isi aminteasca victoria Unirii Urziceni cu Rangers
MM Stoica îi dă replica lui Dan Petrescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost de părere că înfrângerea suferită de FCSB în deplasarea din Danemarca, împotriva lui Silkeborg, scor 0-5, a fost mult mai mediatizată, ceea ce l-a deranjat.

MM Stoica îi dă replica lui Dan Petrescu

MM Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu, despre care a spus că nu ar trebui să fie supărat pentru că victoria CFR-ului cu Slavia Praga nu a fost atât de mediatizată, amintindu-i de perioada în care amândoi colaborau la Unirea Urziceni.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a povestit că victoria Urziceniului de pe „Ibrox” împotriva lui Rangers, scor 4-1, a apărut abia pe a patra pagină a ziarelor, prima fiind ocupată de o știre care viza Steaua, actuala FCSB.

„Mie mi-ar fi convenit să nu se vorbească despre cei care au luat cinci. Îi amintesc pe ce pagină era victoria Unirii Urziceni cu Rangers, iar pe prima pagină era ceva despre Steaua și pe pagina a doua ceva despre Dinamo.

ADVERTISEMENT

Noi eram atunci pe a patra pagină, la subsol”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Nu a fost apreciată victoria noastră cu Slavia!”

Dan Petrescu a vorbit despre victoria CFR-ului cu Slavia Praga, din grupele Conference League, fiind de părere că rezultatul nu a fost apreciat și nici băgat în seamă:

„Doar de la Hagi, Prunea am primit. Din fotbalul românesc mi-a mai scris Ionel Ganea. În rest, nu țin minte. Oricum, nu a fost apreciată victoria.

ADVERTISEMENT

S-a vorbit mai mult despre altă echipă. Dacă pierdeam noi cu 5-0, toată lumea scria despre Dan Petrescu…”.

„Victoria asta e cea mai mare din cariera mea, dar nu a apreciat-o nimeni! Ăsta e fotbalul, asta e România! Dacă noi făceam 0-5, și acum se scria de mine că mă dă afară.

ADVERTISEMENT

Eu zic că era mai important să se vorbească despre victoria noastră decât despre FCSB. Noi nu suntem apreciați niciodată! Asta e realitatea. Dacă CFR nu exista în ultimii ani, România nu făcea nimic în Europa!”, a mai spus Dan Petrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT