Sport

Dan Petrescu, bucuros după CFR Cluj – Sepsi 2-1: „Orice victorie e importantă!”. Care e singurul aspect care l-a nemulțumit

Dan Petrescu a fost bucuros după confruntarea dintre CFR Cluj și Sepsi OSK, scor 2-1, la finalul căreia a spus ce își dorește de la jucătorii săi.
17.10.2022 | 23:38
Dan Petrescu bucuros dupa CFR Cluj  Sepsi 21 Orice victorie e importanta Care e singurul aspect care la nemultumit
Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, luni 17 octombrie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României consideră că elevii săi au făcut față bine la presiunea pusă de jucătorii lui Sepsi și îi laudă pentru că au reușit să obțină victoria în cele din urmă.

Dan Petrescu, bucuros după CFR Cluj – Sepsi

Dan Petrescu a fost bucuros după victoria obținută de CFR Cluj în duelul cu Sepsi, lăudându-și jucătorii pentru felul în care s-au descurcat împotriva covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

„Orice victorie e importantă, mai ales că joci împotriva lui Sepsi, o echipă experimentată și foarte bună. M-a nemulțumit doar ultima fază, pentru că nu am gestionat bine faza și puteam primi gol.

N-aș vrea să se mai întâmple așa ceva în alte meciuri. Pe Muhar l-am antrenat în Turcia, când lumea spunea că e slab. Pe Boateng mi l-am dorit mult aici”.

ADVERTISEMENT

Singurul motiv de nemulțumire al lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a vorbit despre jucătorii care au intrat pe parcursul partidei, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul celor intrați încă din primul minut pe teren.

Totuși, tehnicianul nu a continuat și a spus că la finalul unui meci în care echipa câștigă, trebuie felicitați toți jucătorii care au evoluat:

ADVERTISEMENT

„Ce poți să spui când un jucător centrează și dă unul cu capul, mă bucur enorm, mai ales că veneam după două meciuri cu Slavia, care ne-au dat mult de muncă.

Am ținut un presing sus, cei care au intrat, nu au intrat atât de bine ca titularii, dar când câșitigi, trebuie felicitați toți”.

ADVERTISEMENT

„Vom folosi echipe diferite, avem prioritate campionat, cupe europene și pe urmă cupă. Vom face o echipă, care să câștige în  Cupa României”, a mai spus Dan Petrescu.

Rangelo Janga, Daniel Birligea, Roger și Cristopher Braun sunt jucătorii pe care i-a introdus Dan Petrescu în a doua repriză.

Golurile clujenilor au fost înscrise de către Yuri Matias, în minutul 33 și de către Karlo Muhar, în minutul 85, în timp ce Sepsi a deschis scorul prin Denis Ciobotariu, în minutul 27.

ADVERTISEMENT