Sport

Mihai Stoica, un nou atac violent la arbitrul Viorel Cojocaru: ”Tot ce face, face împotriva noastră”

Viorel Cojocaru a fost luat în colimator de Mihai Stoica după meciul FCSB - FC Voluntari 0-0, acesta considerând că arbitrul greșește cu intenție împotriva ”roș-albaștrilor”.
23.10.2023 | 18:32
Mihai Stoica un nou atac violent la arbitrul Viorel Cojocaru Tot ce face face impotriva noastra
Viorel Cojocaru a fost luat în colimator de Mihai Stoica după meciul FCSB - FC Voluntari 0-0, acesta considerând că arbitrul greșește cu intenție împotriva ”roș-albaștrilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a făcut un pas greșit în partida de pe Arena Națională, dar antrenorul Elias Charalambous nu a părut îngrijorat. Cipriotul a vorbit doar despre ghinion pentru că mingea a refuzat să intre în poartă.

Arbitrul Viorel Cojocaru, atacat de Mihai Stoica

Analizând momentele importante ale întâlnirii cu FC Voluntari, din etapa a 13-a din SuperLiga, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a făcut praf pe arbitrul Viorel Cojocaru, aflat în camera VAR, pentru că nu i-a semnalizat centralului să dicteze penalty după un henț în careu făcut de Cristian Paz.

ADVERTISEMENT

”Am o mare rugăminte la Vassaras (n.r. – Kyros Vassaras, președintele CCA), pe care o reiterez, să auzim conversațiile de la fazele astea care necesită discuții, controverse, dar asta nu e o controversă, este un penalty clar.

Cojocaru a văzut și a venit la staff-ul nostru, Ianuli l-a întrebat, și el a răspuns cu o nonșalanță la cine? (n.r. – a fost henț). E henț, poate să zică toată lumea ce o vrea, dar eu văd faza. E henț. I-a spart ceasul. (n.r. – Dacă 10 arbitri din 10 ar da penalty?) Cred că da.

ADVERTISEMENT

La un alt meci cu Voluntari, tot cu Cojocaru, Florin Tănase a fost faultat clar și el i-a dat galben pentru simulare, iar mai târziu, în același meci, Armaș a intrat cu cotul și nu a dat penalty pentru noi”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Nu înțelege de ce este delegat Cojocaru la meciurile FCSB-ului

Oficialul FCSB consideră că Viorel Cojocaru greșește cu intenție împotriva ”roș-albaștrilor” și nu înțelege de ce după atâtea erori acesta este în continuare delegat la meciurile vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

”La Cojocaru nu e vorba despre lipsă de valoare, nu știu ce ar putea fi, dar ne dezavantajează pe noi în mod repetat. Cojocaru tot ce face, face împotriva noastră. Și faptul că e delegat în continuare la meciurile noastre, pe mine asta mă șochează.

Dar și faptul că întreabă ‘la cine a fost henț?’ sau că ‘nu a fost mingea pe poartă’. Mi-au spus oameni din staff, Marius Ianuli (n.r. – team-manager-ul FCSB), că așa a vorbit cu ei. Dar asta e situația, nu avem ce să facem. Măcar rămânem pe primul loc. Ăsta e singurul lucru pozitiv”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu și-a exprimat și el punctul de vedere cu privire la faza din minutul 87 a meciului FCSB – FC Voluntari 0-0, când Cristian Paz a oprit cu mâna stângă șutul din careu al lui Ovidiu Popescu. Fostul arbitru FIFA consideră că ”roș-albaștrii” au fost privați de un penalty, hențul fiind cât se poate de evident.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „2 solist și peste 2,5 goluri” la meciul Petrolul - FCSB