Sport

Mihai Stoica prevede declinul campioanei României, după eşecul ruşinos din Liga Campionilor: „Au luat titlul degeaba! Acum plătesc factura”

Mihai Stoica nu uită și nu iartă. După ce CFR Cluj i-a suflat titlul FCSB-ului în sezonul trecut, managerul general al roș-albaștrilor a comentat dur umilința pe care rivalii au suferit-o în Champions League.
14.07.2022 | 17:40
Mihai Stoica prevede declinul campioanei Romaniei dupa esecul rusinos din Liga Campionilor Au luat titlul degeaba Acum platesc factura
Mihai Stoica, previziuni sumbre pentru CFR Cluj. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj n-a scăpat de criticile lui Mihai Stoica, după ce a fost eliminat în premieră din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Modesta Pyunik Erevan i-a venit de hac octuplei campioane a României.

Mihai Stoica a pus tunurile pe CFR Cluj: „A avut o singură șansă foarte mare, atât!”

Managerul general al roș-albaștrilor crede că ardelenii și-au pierdut multe dintre atuurile pe care le aveau în trecut și i-a atras atenția lui Dan Petrescu. MM a sesizat o greșeală pe care „Bursucul” o face constant în finalurile de meci.

ADVERTISEMENT

Totuși, în ciuda acestei umilințe, oficialul vicecampioanei României știe de ce conducerea din Gruia nu îl va înlocui pe Petrescu de pe banca tehnică. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce planuri are patronul Neluțu Varga în privința tehnicianului.

„Am văzut meciul nostru de anul trecut cu Karagandî. Doar că miza aici a fost alta. Dacă CFR mergea mai departe şi era logic că merge, era în grupele Conference League aproape. Dacă Pyunik pune probleme campioanei României, e clar. În tur a mai jucat ceva CFR, iar acum au prins curaj armenii. Penalty ratat, ocazie imensă la greşeala lui Boateng.

ADVERTISEMENT

În primele 90 de minute, CFR a avut o singură şansă foarte mare, atât! În rest, nimic! E bine să câştigi cinic, dar n-a mai mers. Nu mă aşteptam ca Pyunik să înscrie cu CFR, dar semnale au fost din campionat, cu multe goluri luate în campionat. CFR nu mai e ce a fost.

Cred că Dan Petrescu are contract beton. Contează şi cum ajungi în Conference League. Acum sunt ca noi (n.r. – în turul secund din preliminariile Conference League). Nu cred că e în pericol Petrescu. Tot ce au făcut, au făcut să ajungă în Champions League. Acum să facă o cheltuială în plus să aduci un alt antrenor, cu clauză plătită pentru Petrescu?

ADVERTISEMENT

Ce e straniu… Ştiam că Petrescu e superstiţios, poate s-a schimbat. În campionat a luat goluri în ultimele faze ale meciului. Acum, din nou, a intrat în prelungiri Yuri şi a primit gol. Nu mă aşteptam să nu ţină cont în meciuri importante. Schimbările astea din ultimele minute i-au dăunat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Neluțu Varga vrea să dea afară toată conducerea din Gruia

Șansele ca CFR Cluj să joace în acest sezon în grupele unei competiții europene nu sunt compromise. Ardelenii vor evolua în turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Totuși, eșecul cu Pyunik Erevan l-a deranjat teribil pe Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că patronul campioanei României vrea să dea afară toată conducerea administrativă. Pe lista neagră a boss-ului din Gruia se află Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,95 este cota pentru „X2” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT