Sport

Mihai Stoica, reacție neașteptată după eliminarea lui Sepsi! Ce le-a transmis

Mihai Stoica a urmărit cu atenție prestațiile echipelor românești în play-off-ul Conference League și a avut un mesaj după eliminarea celor de la Sepsi.
31.08.2023 | 23:40
Mihai Stoica reactie neasteptata dupa eliminarea lui Sepsi Ce lea transmis
Mihai Stoica a urmărit cu atenție prestațiile echipelor românești în play-off-ul Conference League și a avut un mesaj după eliminarea celor de la Sepsi. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După un 2-2 incendiar în meciul tur, covăsnenii s-au văzut conduși rapid cu 2-0 de Bodo Glimt. Trupa lui Ciobotariu nu a renunțat, a restabilit egalitatea și a trimis jocul în prelungiri. Doar că acolo norvegienii au înscris din penalty și s-au impus cu 3-2.

Sepsi, felicitată de Mihai Stoica chiar dacă a fost eliminată

În ciuda faptului că Sepsi a fost eliminată în play-off-ul din Conference League, iar România a rămas fără reprezentată în cupele europene, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a ținut să-i felicite pe covăsneni pentru faptul că au luptat eroic.

ADVERTISEMENT

”Respect, Sepsi OSK!”, este postarea făcută de oficialul vicecampioanei României. La mesajul de pe contul de Facebook, Mihai Stoica a adăugat și un emoticon cu o pălărie în semn că se înclină în fața jocului prestat de trupa lui Liviu Ciobotariu.

Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a spus că este mândru de jucătorii săi pentru felul în care s-au luptat cu norvegienii de la Bodo Glimt, care au reușit să se califice după reprizele de prelungiri, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

”Eu am intrat în vestiarul echipei și le-am spus că sunt mândru de ei, chiar sunt mândru de băieți, ieșim cu capul sus din Europa! Putem să vorbim despre ce a fost în prima repriză, dar trebuie să ne scoatem pălăria în fața băieților, am luptat 120 de minute, dacă nu era acel penalty, poate ajungeam la loviturile de departajare.

Bodo Glimt e o echipă mai bună, dar azi am fost cel puțin egali cu ei. Nu sunt supărat pe Păun, Păun a jucat foarte multe meciuri foarte bune. Nu pot să fiu supărat pe un jucător, a jucat echipa”, a afirmat Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu nu pleacă de la Sepsi

În plus, Laszlo Dioszegi a ținut să precizeze că Marius Ștefănescu nu va pleca de la echipă cel puțin până la iarnă și a dezvăluit că în zilele ce urmează va transfera un jucător cu selecții la naționala Ungariei.

”Povestea cu Ștefănescu e încheiată demult. Nu îmi doresc să vând niciun jucător, iar Ștefănescu e jucătorul nostru, cel puțin până în iarnă. Nu banii sunt pe primul loc. Știu foarte bine că la un club cum suntem noi contează banii, dar nu ei sunt totul.

ADVERTISEMENT

Se poate și până în vară. Nu vreau să spun, fiecare jucător are prețul lui. Dacă FCSB dă un milion de euro, spun nu. Sunt niște bani, dar nu banii sunt pe primul loc. Și Ștefănescu vrea să rămână la noi!

Putem să-l ținem pe Varga, e un jucător bun, va mai veni un fundaș central la noi zilele următoare. Eu sunt genul care spune mereu adevărul, vrem să aducem un fundaș central cu opt apariții în naționala Ungariei, asta ne dorim acum”, a declarat patronul lui Sepsi.


  • 1,93 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1x și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT