Sport

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre transferul fundașului: „Ieri era făcut, azi a picat! Știe Fanatik mai bine decât mine?”

Mihai Stoica a oferit detalii de ultimă oră despre transferul fundașului croat, pe care Fanatik l-a dezvăluit în exclusivitate.
26.06.2023 | 21:26
Mihai Stoica detalii de ultima ora despre transferul fundasului Ieri era facut azi a picat Stie Fanatik mai bine decat mine
Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre transferul fundașului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că la FCSB va ajunge un fundaș croat, iar Gigi Becali a declarat pentru site-ul nostru că acesta va semna și că va pleca în cantonamentul din Olanda.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre transferul fundașului

Mihai Stoica a oferit detalii de ultimă oră despre transferul fundașului croat la FCSB și a spus că mutarea a picat: Poate știe mai bine decât mine Fanatik. Să sunăm pe cineva de la Fanatik să vedem dacă știe cineva mai bine decât mine. Nu a existat niciodată nicio discuție despre vreun fundaș croat.

ADVERTISEMENT

Nu… au fost niște discuții, când totul părea materializat, nu s-a mai materializat nimic. Când totul părea gata, chiar și prin viu grai… ne-am văzut… un agent era la plajă în Portugalia, un agent era la plajă în România și jucătorul era la plajă în Croația”.

„Ieri era făcută, azi a picat! Azi m-a întrebat ceva ce stabiliserăm deja. Când vezi că un jucător nu e decis, mai bine nu faci transferul. Nu mai contează. Sunt foarte mulți fundași centrali, pentru că și noi oferim condiții foarte bune.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne limităm. Noi ne-am dus cu cursorul puțin mai sus și avem de unde alege. Timpul e o problemă foarte mare. Tăiem de pe listă. Ei spun că nu a căzut transferul, dar vă spun eu că a căzut. A căzut!

Acum am primit. Fanatik a dat și un nume. Văd că e un anume Anton Kresic. Nu e el! Nici vorbă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Anton Kresic a fost dorit și anul trecut de FCSB, jurnaliștii croați de la novilist.hr au scris că atât vicecampioana României, cât și CFR Cluj l-au ofertat pe fundașul central.

„Mai luăm un fundaș central și gata!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre campania de transferuri, spunând că FCSB va mai aduce un singur fundaș central, iar vicecampioana României nu va mai face nicio mutare în această vară.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul „roș-albaștrilor” a mai spus că nu există în momentul de față nicio ofertă pentru fotbaliștii FCSB-ului, clubul nu a primit nicio ofertă concretă pentru jucători: „Mai luăm un fundaș central și e gata campania de achiziții”.

„Jucătorii pleacă atunci când există oferte. Ca să primești oferte, trebuie să ai o foaie prin care să fim întrebați dacă un jucător poate să plece pe o anumită sumă de bani. Nu există oferte!”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: