Sport

Mihai Stoica, replică surprinzătoare pentru Chipciu: „Suntem pe silent. Vreau să mai jucăm în Ghencea”

Mihai Stoica a dat o replică surprinzătoare la adresa lui Alexandru Chipciu, recunoscând că relația lor se află pe „silent”.
28.09.2023 | 22:55
Mihai Stoica replica surprinzatoare pentru Chipciu Suntem pe silent Vreau sa mai jucam in Ghencea
Mihai Stoica, replică surprinzătoare pentru Chipciu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu a vrut să comenteze declarațiile făcute de Alexandru Chipciu la finalul meciului dintre Universitatea Cluj și Clubul Sportiv al Armatei Steaua, scor 3-1.

Mihai Stoica, replică surprinzătoare pentru Chipciu

Mihai Stoica a avut o replică surprinzătoare pentru Alexandru Chipciu, după ce mijlocașul Universității Cluj a avut o reacție dură la adresa CSA Steaua și a suporterilor de la Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

„Îl cunosc bine, e altul care gândește cu voce tare, nu cred că s-ar cenzura vreodată. Mai ales acum când vorbește în ultima perioadă mai des cu presa.

Totuși, te expui și uneori spui și chestii pe care le regreți. Eu aș avea multe de spus, dar vreau să mai jucăm în Ghencea, pentru că la anul, în vară, va fi închisă Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Nu voi face mai multe comentarii! Discuțiile nu sunt nici reci, nici calde cu Chipciu. Eu cu Chipciu suntem pe silent acum”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Alex Chipciu, dezlănțuit la adresa CSA Steaua

Imediat după meciul din Cupa României Betano dintre Universitatea Cluj și CSA Steaua, Alexandru Chipciu a avut o reacție dură la adresa „militarilor” și a fanilor de la Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla ‘fake’ (n.r. – fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!

Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic.

ADVERTISEMENT

E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta ‘fake’… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic”, a mai spus Alex Chipciu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT