Sport

Gigi Becali răspunde ironiilor lui Florinel Coman: „Dacă doarme pe teren, îl schimb și pe Mbappe!”

Gigi Becali i-a dat replica lui Florinel Coman! Patronul a spus că și Kylian Mbappe ar fi schimbat la FCSB după 20 de minute.
21.12.2022 | 12:32
Gigi Becali raspunde ironiilor lui Florinel Coman Daca doarme pe teren il schimb si pe Mbappe
Mihai Stoica sare în apărarea lui Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-12-2022
10:37

Gigi Becali l-ar schimba și pe Mbappe la FCSB: „Nu contează cine e!”

Gigi Becali a comentat în direct la PRO Arena declarația lui Florinel Coman: „Păi da! Și Mbappe dacă doarme pe teren, normal că e schimbat, la mine nu contează cine e!”, a șocat patronul FCSB-ului.

Însă patronul cu valențe de antrenor spune că e vorba doar despre jucătorii care dau randament: „Hai să-ți spun un lucru. Alta e când un jucător e în formă sau… Olaru n-a fost schimbat niciodată. Sau s-a întâmplat cu Tavi Popescu, dar a fost tot timpul titular”.

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Billel Omrani: „Alta e când tu din primele atingeri ești indolent și dormi pe teren și eu te schimb. Ca să știe toți jucătorii care vin la FCSB. Acolo nu e dormitor, ci e război. Trebuie să fie cu sabia scoasă și cu arma. 

Nu îl las să plece în iarnă. În vară iau hotărârea cu el.  Dar el încă nu e pregătit. Ce a arătat până acum, nu prelungesc al doilea an cu el”, l-a avertizat pe atacantul francez.

Florinel Coman a declarat la finalul meciului dintre FCSB și FC Botoșani, scor 1-0, că și Kylian Mbappe dacă ar fi jucat pentru vicecampioana României ar fi fost schimbat în minutul 20.

Mihai Stoica sare în apărarea lui Florinel Coman

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Florinel Coman și a explicat că declarația de la finalul meciului cu FC Botoșani a fost doar o glumă, nu o ironie la adresa conducerii:

ADVERTISEMENT

„A uitat să spună că doi jucători de la Franța au fost schimbați în minutul 40, chiar dacă Mbappe nu. Nu e ironie, e o glumă bună. Care e problema? Dacă Gigi nu se supără și îi permite care e problema?

Ăsta e stilul lui Gigi. Vorbește sub imperiul emoțiilor. Ca să se descarce dă în toată lumea, indiferent dacă e vinovat sau nu, după care uită”.

ADVERTISEMENT

„Coman ăla cu Anglia U21 a fost pentru noi în dubla cu Viking Stavanger. Coman a dat gol la meciul acasă, el a dat o pasă de gol pentru Edjouma și el a scos penalty-ul din care ne-am calificat în Conference League.

E greu pentru un jucător care nu a fost accidentat niciodată și care a suferit două accidentări dure una peste alta… e greu să te întorci pe teren ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă era Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20!”

Florinel Coman a vorbit despre viitorul său la FCSB, recunoscând că a avut o discuție cu Gigi Becali în privința condițiilor în care poate pleca de la echipă:

„Sunt sub contract cu FCSB, mă voi prezenta la vizita medicală și voi merge în cantonament. Nu am spus încă ultimul cuvânt.

ADVERTISEMENT

Nimic, am discutat cu dânsul (n.r.- Gigi Becali), ce v-a spus, aia a fost discuția, nimic mai mult. Nu am discutat cu nimeni, dar o voi face. E normal!”.

„A fost un an OK, o calificare în Conference League și cam atât. Nu atârnă greu banderola, Tănase a plecat, care a fost căpitan de la 24 de ani, a prins toate generațiile, era un jucător important, ne-a fost dificil, s-a simțit lipsa lui. Suntem un vestiar unit.

Sperăm să rupem blestemul și să-i batem pe CFR. Dacă era Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20”, a mai spus Florinel Coman, la finalul meciului, în care a marcat unicul gol.


  • 2,18 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „2 solist” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT