Sport

Mihai Stoica, scandal în direct cu Silviu Tudor Samuilă: ”Deja e prea mult. Știu că nu vă convine că batem”

Discuțiile privind penalty-ul primit de FCSB în derby-ul cu U Craiova l-au enervat teribil pe Mihai Stoica. Oficialul ”roș-albaștrilor” a intrat în scandal cu Silviu Tudor Samuilă.
30.01.2024 | 16:47
Mihai Stoica scandal in direct cu Silviu Tudor Samuila Deja e prea mult Stiu ca nu va convine ca batem
Mihai Stoica supărat pe Samuilă în emisiune (Sursa foto: Facebook Orange Sport, Facebook Silviu Samuilă)
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus fără drept de apel în Bănie, scor 3-0, însă oltenii au acuzat faptul că arbitrul Marcel Bîrsan a dictat eronat penalty-ul din care bucureștenii au deschis scorul.

Scandal la TV între Mihai Stoica și Silviu Tudor Samuilă

Faza din care s-a născut lovitura de la 11 metri pentru FCSB a suscitat multe discuții în emisiunile televizate. Prezent în studioul Orange Sport după victoria de la Craiova, Mihai Stoica a făcut scandal și s-a contrat extrem de dur cu moderatorul Silviu Tudor Samuilă legat de faza penalty-ului.

ADVERTISEMENT

”E penalty evident. Un singur semn de întrebare am, legat de analiza lui Bîrsan. Ce mi se pare mie bizar este că el nu vede cine atinge ultimul mingea. Cu reluarea din spatele porții, se vede clar că Florinel Coman este ultimul care atinge mingea. Din reluarea pe care Bîrsan o vede pe monitorul VAR, nu-și dă seama cine atinge ultimul mingea”, a spus Samuilă.

Mihai Stoica a replicat imediat și de aici a ieși un dialog în contradictoriu între cei doi. ”Din nefericire pentru Zajkov, mingea vine din piciorul lui în piciorul lui Coman, iar din piciorul lui Coman în mâna lui, care vine spre minge”, a declarat oficialul FCSB, dar jurnalistul i-a replicat: ”Dar Bîrsan nu vede. Știi, e reluarea din spatele porții…”.

ADVERTISEMENT

”Dar eu văd reluarea asta, care este perfectă. De ce trebuie să vadă Bîrsan altceva?”, a continuat MM Stoica, iar Samuilă l-a întrebat: ”Tu vezi de aici că ultimul care atinge mingea e Coman?”

Conducătorul ”roș-albaștrilor” a răspuns: ”Da, bineînțeles. Cum să nu vezi că vine mingea din piciorul lui Coman în mâna lui?” În acel moment, moderatorul s-a întors către jurnalistul Bogdan Cosmescu, prezent în studio, și l-a întrebat: ”Tu de aici îți dai seama cine lovește ultimul mingea? Din spatele porții e o reluare perfectă, din care se vede clar. Ăsta este singurul lucru…”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica e de părere că jurnaliștilor nu le convine avansul FCSB

Insistența lui Silviu Tudor Samuilă l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, care a început să se răstească la realizatorul emisiunii: ”Care e problema? De ce vorbim? Dăm așa o aură, că stai așa… Da, asta văd că faci! Eu văd perfect că din piciorul lui Coman vine în mâna lui Zajkov. Știu că nu vă convine că batem, așa faceți discuțiile!”

”MM, hai să o luăm altfel. La Arad (n.r. – hențul lui Pantea cu UTA), dacă e să o luăm logic…”, a replicat Samuilă. ”Păi la Arad nu era nicio reluare! Nu s-a văzut nimic la Arad, ce-mi tot spui de Arad?”, a spus oficialul FCSB, iar moderatorul i-a răspuns: ”La Arad, după ce a părut filmarea din tribună, n-ai spus ‘Băi, a fost decizia corectă’, dacă e să o luăm logic”.

ADVERTISEMENT

Momentele tensionate au continuat și Mihai Stoica a afirmat: ”Păi bineînțeles că nu a fost decizia corectă, întâi l-a lovit în piept pe Pantea! Aia a fost o vrăjeală, filmarea din tribună”. ”Ce, aia a fost filmare trucată?”, a întrebat Samuilă. ”Bineînțeles, bineînțeles. Discuția este că aici este penalty clar, dar noi vorbim aiurea”, a precizat MM.

”Sunt de acord cu tine, este penalty, am zis că singurul semn de întrebare este că Bîrsan nu vede…”, a continuat Silviu Tudor Samuilă, dar oficialul FCSB s-a enervat și mai tare: ”Oameni buni, îmi dau seama, vă simt că nu e OK! Știu, sunteți ziariști, vreți să fie luptă. Ne-am dus la 11 puncte. Ce să facem? Asta este, jucăm foarte bine”.

Oficialul FCSB, reacție virulentă la adresa lui Samuilă

Moderatorul emisiunii a întrebat: ”Crezi că are cineva ceva cu voi? Cine?”, iar Mihai Stoica a răspuns: ”Da, după cum vorbiți, așa sunteți. Aveți o problemă. Păi vorbim despre un penalty clar”. ”Nu a contestat nimeni…”, a continuat Samuilă, dar managerul general al FCSB a tunat: ”Hai mă, lăsați-mă în pace. Deja e prea mult, prea mult! ‘Too much’!”

”MM, lasă-mă să spun eu, că până la urmă sunt aici…”, a replicat Samuilă. ”Ce să spui tu? Eu vin la emisiune ca să mă luați la mișto, pe cuvântul meu. Asta văd că faci! Dacă vorbim numai despre penalty-ul ăsta, care este clar…”, a spus nervos Mihai Stoica.

”Dar nici tu nu poți să-mi spui ce pot eu să discut și ce nu pot, corect?”, a continuat Samuilă. ”Nu pot să-ți spun, dar nici nu sunt obligat să mai vin la emisiune. Bine mă, gata, OK, a spus oficialul FCSB.

Se părea că discuția se va opri aici, însă Mihai Stoica a mai avut o ”înțepătură” la adresa jurnalistului: ”Ai scris pe Facebook că este imposibil să rateze din asemenea situație Mitriță. Știu, te roade, asta este situația, ce să faci?

Băluță a avut aceeași situație și a ratat, se ratează! Și mai știu ceva, că este foarte greu să te coordonezi în momentul în care ești în viteză mare și vezi că vine un portar de 2 metri să acopere unghiurile. Avem portar, asta este situația”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „peste 0,5 goluri în prima repriză” la meciul FCSB - Farul