Sport

Mihai Stoica, despre implicarea lui Gigi Becali în schimbările din Gaz Metan – FCSB 0-1: “Au fost stabilite de la București”

Mihai Stoica demontează zvonul conform căruia schimbările din Gaz Metan - FCSB ar fi fost făcute la ordinul patronului Gigi Becali. Trei jucători au intrat în debutul reprizei secunde.
12.12.2021 | 20:54
Mihai Stoica despre implicarea lui Gigi Becali in schimbarile din Gaz Metan  FCSB 01 Au fost stabilite de la Bucuresti
ADVERTISEMENT

Cele trei schimbări operate de FCSB la pauza meciului câștigat la limită în fața Gazului au alimentat din nou speculațiile conform cărora patronul Gigi Becali s-ar implica din nou în chestiunile tehnico-tactice ale echipei. Chestionat pe marginea subiectului, Mihai Stoica a dat, însă, asigurări că aceste decizii au fost luate de Toni Petrea, din dorința de a-și odihni jucătorii pentru derby-ul cu Rapid.

După primele 45 de minute ale duelului de la Mediaș, Răzvan Oaidă, Valentin Gheorghe şi Andrei Dumiter – care avuseseră prestații modeste – au fost înlocuiți de Andrei Cordea, Claudiu Keşeru şi Darius Olaru. De altfel, cel din urmă a semnat și unica reușită, cu 31 de minute înaintea fluierului final, printr-un șut din „drop”, așa că mutarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a elucidat misterul celor trei schimbări de la pauza meciului Gaz Metan – FCSB 0-1

Schimbările erau discutate de la Bucureşti. Trebuia clar să gândim şi meciul cu Rapid, iar prostiile astea care se scriu prin ziare, că Gigi a decis, el nu ştia că Vinicius nu face deplasarea.

Astea au fost nişte probleme pe care le-am decis împreună, ca Vinicius să joace la meciul cu Rapid. La 37 de ani să îl cari acolo… am făcut 7 ore până la Mediaş.

ADVERTISEMENT

A jucat mereu şi noi am schimbat tot timpul. A jucat Miron, a jucat un meci Cristea. Era timpul să stea şi Vinicius, nu e niciun fel de problemă. Probabil că o să apară şi Haruţ pe poziţia de fundaş central pentru că e un jucător de bază, în care ne punem mari speranţe.

Schimbările au fost stabilite de la Bucureşti. S-a modificat o singură schimbare. Era vorba de schimbarea lui Şut, s-a simţit ok, dar după meci nu a fost aşa bine. Era epuizat total. A rămas Şut în teren, care a făcut un meci foarte bun.

ADVERTISEMENT

Aveam nevoie, fiind 0-0, de un jucător care să accelereze şi să ne ajute pe construcţie mai mult. Aşa se hotârăse înainte de partidă, să rămână Oaidă închizător, dar a rămas Şut, pentru că a făcut un meci foarte bun”, a declarat managerul general al FCSB, Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Toni Petrea: „Avem un lot destul de echilibrat”. De ce nu a jucat Budescu

Imediat după fluierul final al meciului de la Mediaș, Toni Petrea și-a motivat la rândul său decizia de a opera trei modificări după primele 45 de minute și a dezvăluit motivul pentru care nu l-a introdus deloc în teren pe Constantin Budescu. În ceea ce privește lupta pentru titlu, acesta a dat asigurări că echipa sa poate detrona rivala CFR Cluj, chiar dacă avansul este considerabil.

ADVERTISEMENT

La 1-0 pentru noi mă așteptam să pună presiune pe noi. Din fericire, ne-am descurcat. Mă bucur că am câștigat. V-am spus, jucăm cu o presiune la fiecare joc, e normal, când suntem în spatele liderului.

Sperăm să o ținem tot așa. Avem un lot destul de echilibrat, cu jucători valoroși, care pot face diferența. E important ce fac pe teren, nu cât joacă.

Important pentru mine este mai puţin dacă joacă titulari sau intră pe parcurs. Înainte de gol l-am trimis pe Budescu la încălzire, dar am marcat şi am considerat că nu poate să ne ajute în final. De aceea nu l-am introdus”, a explicat tehnicianul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT