Sport

Mihai Stoica, un nou atac la Dan Petrescu. Declarația taxată de oficialul FCSB după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2

La finele meciului cu Mioveni, 4-2, antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a reafirmat faptul că mai are nevoie de măcar un atacant, iar Mihai Stoica nu a ratat prilejul de a-l ”înțepa” din nou pe tehnician.
31.07.2022 | 11:18
Mihai Stoica un nou atac la Dan Petrescu Declaratia taxata de oficialul FCSB dupa CFR Cluj  CS Mioveni 42
Dan Petrescu își mai dorește atacanți, iar Mihai Stoica nu a ratat prilejul de a-i replica, întrebându-se, cu aer subînțeles, de ce i-a mai cedat pe Dugandzic și Costache la Rapid. Foto: INQUAM Photos/Stefan Constantin
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat, 4-2, partida cu Mioveni, din runda a treia a SuperLiga. Succesul nu a avut darul să schimbe discursul lui Dan Petrescu, care a reiterat ideea că mai are nevoie de transferuri. Una pe care o făcuse publică și înaintea partidei.

Tehnicianul a nominalizat postul de atacant între cele care ar trebui acoperite rapid. Iar Mihai Stoica, managerul general al FCSB, nu a ratat ocazia unei noi contre cu tehnicianul clujenilor.

ADVERTISEMENT

”Dacă mai vrei transferuri, atunci de ce i-ai dat pe Dugandzic şi pe Costache?”, s-a întrebat, Mihai Stoica, cu referire la declarația lui Petrescu

CFR Cluj a trăit periculos meciul cu Mioveni. A fost condusă și a scăpat de o eliminare, pentru că oficialii VAR nu au intervenit. Dar mai apoi a reușit să întoarcă soarta jocului.

O derulare a evenimentelor care i-a permis lui Dan Petrescu să aibă acoperire pentru a cere conducerii clubului întăriri. ”S-au schimbat jucătorii, nu mai avem aceiași stabilitate în apărare. Am venit și 10 ore din Andorra, avem și probleme de lot, căutăm soluții.

ADVERTISEMENT

Nu avem o listă, căutăm jucători până la meciul cu Shatior Soligorsk”, a spus Dan Petrescu la finalul partidei cu Mioveni.

Pentru a continua, punând pe seama lui Daniel Birligea (22 de ani) și Sergiu Buș (29 de ani), mai mereu accidentați, solicitările legate de aducerea a încă doi oameni pentru ofensivă.

ADVERTISEMENT

”Mai avem nevoie de jucători în atac. Sperăm să găsim ceva înaintea meciurilor din Europa, înlocuitor pentru Dugandzic. Stăm rău în atac.

Dacă îi aveam pe Buș și Birligea, dar nu sunt bine. Sergiu Buș nu e bine de trei luni, Birligea, de două luni. Nu știu ce se întâmplă cu ei”, a spus Petrescu.

ADVERTISEMENT

Iar Mihai Stoica, i-a dat imediat replica, la Orange Sport. Arătându-se contrariat de afirmația tehnicianului în condițiile în care acesta a renunțat la jucătorul nominalizat, Dugandzic, dar și la Costache, ambii ajunși la Rapid.

”Dan Petrescu a spus că face şi vrea multe transferuri. Dar, din cele foarte multe transferuri, Mistrati, Brucic, Braun, Muhar, Scuffet, Kolinger şi Jefte, au jucat doar Jefte si portarul (n.r. – Scuffet). În rest, a jucat doar echipa de anul trecut.

Dacă mai vrei transferuri, atunci de ce i-ai dat pe Dugandzic şi pe Costache?”, a fost replica managerului general al FCSB.

 

ADVERTISEMENT